Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Bu mevsimde heralde benden başka kimse kalmadı sivrisinek çilesi çeken. Gece 3'ten beri yatakta cebelleşiyorum Sonunda dayanamadım kalktım.Uyuduğum 2 saat'i geçmeş. Evde 4 kişi var ama neden ben anlamıyorum hep bana geliyorlar neden??? :..( [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 07:36 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 2 efes iç büyük ihtimal bir daha ısırmaz o gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Açık tuttuğun pencere falan varsa sineklik taktır, kapını da kapalı tutarsan genel olarak sinek minek hikaye. Bütün yaz odama sinek ilacı bile sıkmadım, neredeyse hiç sinek gelmedi =) Kapıyı kapalı tutmaktan kastım da bu, gelen sinekler zaten oda dışından geliyorlardı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 said: 2 efes iç büyük ihtimal bir daha ısırmaz o gece. iki 70 lik içtiğim bir gecenin ardından 5 yeni ısırıkla uyanmıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ilgilenırsen sole bı ıcad var ama bulabilir misin bilmiyorum bide aim istiyor [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 sivrisinek avlamanın tümünü ele alırsak olay zaten seek&destroy ikileminde geçiyo. ve bu ikilemenin zor kısmı seek kısmı şahsım için. yoksa gördümü affetmem yani direk destroy ne kascam tabanca vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Sineklik ftw abi, mutlaka taktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 tel mel var'da banyodaki küçük pencerenin teli yırtılmış 2 ay önce ögrendik. O zamandan bu zamana eve Sinek residence kurdular. Öldür öldür bitmiyorlar sürekli yeni nesil geliyor arkadan . [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 15:22 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 erkeksen ve halin sıhatin yerindeyse gelir.yani 190 boy 60 kilo değilsen gelirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bi ara yıkan sinek pislige gelir biliyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 o kara sinek aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 havalar soğuduğu için evlere girer sivri sinekler normaldir bu havalarda fazla olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Hardter hayatında karasinekten başka sinek görmemiş heralde. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 efes abi başka birşey değil. rakı,votka fayda etmez. tuborg filanda olmaz. efes olucak illa. deneyin görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar