Xayder Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Buradan amazon.comdaki tao e ulaşabilirsiniz 28 Ekimde stoklarda olacağı yazıyor. ben toa almak istiyorum ama hem kaça geleceğine dair hemde türkiye'ye gelip gelmeyeceğine dair bir bilgim yok. burada da bir tao var ancak dediğim gibi hangi siteden almak gerekli kaça gelir bunları öğrenmek istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 amazon amerika dışına göndermiyor oyunları diye biliyorum. diğeri gönderiyor.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 amazon.com dan almak istiyorsan www.douwantit.com sitesindeki programı çekip ordna sipariş vermen gerekiyor $30 koyuyorlar stune bide pek guvenilir birşirket değil en azından benim şansızlıgıma siparişv erdiğim 2oyundan sadece 1ri geldi ama birçok insan bu programı kullanarak getiriyor özellikle Türkiyeden swg siparişleri verildi burdan.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Bu arada özürdilerim uykunun verdiği etki ile toa i tao olarak yazmışım. anladım eski swg threadlerine bakim kimler sipariş vermiş onlara sorim en iyisi, teşekkürler.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Eğer douwantitlen ilgili osurn varsa yanıtlarım ben.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Amazon.com dan yurtdışına DVD ve kitap harici hiçbirşey gönderilmemekte. Xayder azıcık bekle herkesle konuşalım. Bence isteyenlerle ortak sipariş etsek daha iyi olacak gibi. Veya 3-4 kişilik gruplarla sipariş etsekte olabilir. Büyük paketler gümrükten geçerken bazen sorunlar olabiliyor.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Douwantit uzerinden amazon.com dan alış veriş yapabilirsiniz alacak kişi sayısınıda 4 yapın en fazla yoksa gumrukte kalıyor ek para istiyorlar douwantit 10 15gün içersinde getiriyor Mailbox yerlerine yolluyor sis istediğiniz mailbox yerine gidip alıyorsunuz.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
copperelf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 arkadaşlar benim ameikadan bu işlerle amatör olarak uğraşan bir tanıdığım var. cd nin üstüne verelim 5-10$ fazla bişi herkesin adresine alıp göndersin. burda herkes birbirini tanır zaten. bir sorun falan çıkmaz. ben kefilim
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 tamam sungur acelem yok hep birlikte sipariş verirsek daha iyi olur tabi.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Tamam konuşalım oyunda bi ara.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Bu arada Trials Of Atlantis'in görüntülerini merak edenler buraya tıklayarak ulaşabilirler. Not: Yetkili bir arkadaş "Tao" yazılarını "Toa" olarak değiştirebilirse sevinirim.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Videosunu buldum çok kaliteli olmasada toa içeriğini ve özellikle su altının nasıl olduğu ile botlarla seyahati açıklığa kavuşturuyor 28mb civarında buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz...[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Spectacular Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 hm bende almak istiorum nasi yapicaz yani paralari filan nere toplicaz ozelden msg at istersen[hline]Magent lvl 47 ice wiz( The Hun )
Romario Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ortak alım işinde bende varım[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn
Spectacular Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Herhalde baya kişi almak isteyecektir almak isteyenleri bir topic altinda toplarsak daha iyi olur hem ucuza da gelir. Oyundada almak isteyenlerin isimlerini alalim en azindan cargo ile yollanacak yerdekilerin[hline]Magent lvl 47 ice wiz( The Hun )
Öne çıkan mesajlar