Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekmek banlistte

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dokanmak? o asamayi coktan gectik genc... hahaha (kotu gulucukler) herifi kac kere oldurdum artik ben bile sayamiyorum, cesedine neler neler yaptim ben onun bu saatten sonra iflah olmaz o, rikimaru bile secse olmaz.
Mesaj tarihi:
Valla düştükten sonra bi özür vs dilediysen affedilebilir olmadı forumlardan düsme nedenini belirtseydin bireysel ulasamadıysan sonucta kimse senin yanında değil naptıgını bilemez :D Yada adam düştükten sorna seni görüdgünde neden düştün ayıp değilmi diye sordugunda sanane cıkarım sanamı sorcam ......... falan lar dediysen o haklı yok özü dilediysen cıkarması lazım seni bl den çünkü böle utanmadan bide laf edenler oluyo quit i bastıktan sonra
Mesaj tarihi:
6 aydır beraber oynuyoruz, toplasan 5 ya da 6 kere düşmüşümdür, 1 ya da 2 kere muecburiyetten çıktım.
ayrıca keşke bi okusaydın önce.
said:
bu arada elektrik kesintisi genelmiş, bölgesel değil.
rmk ler için de kusura bakmayın.
Mesaj tarihi:
benim quitlerimle derdi olanlar özelime gelsin, buluşalım görüşelim. kardelen ayşeyi de alalım.

ayrıca dela 1-2 kez daha adam kesip master yapacak kendi kendine diye oyunda durup değerli zamanımı harcayamam. nitekim oyun sonlarına yaklaşmadan, BEN AR İSTEMİYODUM diyip quit çekenler var aramızda, bana laf düşmez.
  • Yeni Oluştur...