zydar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 uyku yok, max 3-4 saat uyuyorum. yemek yiyemiyorum adam gibi, en fazla oda taş çatlasa 2 öğün oluyo. normalde bi saat 11 -12 arası sabah tonbalıklı sandıviç yiyorum. akşamda bitane elma yada muz falan. hayatta ekmekmiş pilavmış kebap falan hamburger bimnenne yiyemiyorum direk çıkartıyorum. eskiden gülümseyerek yürürdüm falan şimdi kaşlarımı çatmaktan öyle kaldı. deli gibi çatıyourmkaşlarımı ama hani böyle istemsiz anlatabildim mi? Kötü adamlara döndüm resmen kötü adam suratı var artık. Bilgisayar oynamayı severdim, günde en az 3-4 saat oynardım. sabah 7buçukda kalkıp işe gidiyorum. akşam 7 buçuk gibi geri dönüyorum. yorgunluk falan filan erken yatma derken araa kalan zamanda bilgisayar oynuyorum yani. -oynuyodum- artık oda yok sadece müzik dinliyorum Biraz özel ama, kendime ait "oyun" saatimi canım istediğinde yapar raahtlardım. şimdi zerre şeyimde değil en son ne zaman oldu onu bile hatırlamıyorum. 2 hafta? 3 hafta? 2 ay? hatırlamıyorum.. Mutlaka maç izler arada sırada bira votka falan içerdim bazı günlerde hiç birini yapmıyorum artık. Bazen çok arada vişne vodka falan anca ayrım bardak. oda bitti. Dışarı çıakrdım dolaşmaya, canım hiç istemiyor direk bitti gibi. Bunlar başlayalı 1 ay kadar oldu ortalam 5 hafta. 85 kilodan 76 ya kadar düştüm. spor yapmıyorum. yapıcak halim yok zaten. yemek sorunları başlamadan önce yani o 5 haftadan önceki 2-3 hafta boyunca durup duruken başım dönüyor kalbim sıkışıyordu. bikaç kerede kusmuştum. Ama yemekde sorun yoktu gidiyodu bi şekilde. sonra bu hali aldı olaylar. Bu arada 3 hafta önce sevgilimde benden ayrıldı hayat daha berbat hal aldı. Ailede tümüyle sorunlar var. Sizlerden bir kaç tavsiye yardım istiyorum. Doktor olayına henüz girmek istemyiorum. sevmem çünkü doktorları. ilk okula ve ortaokula giderken 2 kere astım yüzünden nefesim kesilmişti ve son anda ambulansla yetiştirip nefes borumu iğnelerle açtılarda yaşattılar. haftada 2 aşı oluyordum. iğnelerde cabası. O yüzden hastanelerden nefret ediyorum. bana verebilceğiniz tavsiyeler varmı? yada beni kendime getirebilcek bişiler? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 psikiyatriste gitmen + eski sevgilini unutmaya çalışman gerek bence zydar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Psikiyatristlik bir durum değil bence . Direk doktora gitmelisin üzgünüm , çok ciddi olabilir yani , durup dururken baş dönmesi , kusma vs. Ciddi şeyler bunlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 pandikatak olmussun galıba kalp sıkısma olayı bıde mıde bulantısı ondan oluyor galıbaa ama once doktora gıt o gerekırse senı psıkologa gonderır pc fılan olsan ıcını acıp bakayım bı dıyecem ama malesef homosapıen lerden anlamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Panik atak var bende arada oluyor da , çarpıntı yapıyor , nefes darlığı yapıyor , arada halsizlik yapıyor , hiç mide bulantısına rastlamadım , baş dönmesine de . Direk doktor diyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ben de kalbimde böle heyecan varmış gibi oluodu bi süre . Sürekli sanki ertesi günü ÖSS var heyecanı yaşiodum ve nedir bu falna die stress oluodum sonra tansiyonum çıkıodu 1-2 hafta öle bişey yaşadım geçti. O panik atak mı? =) dohtor beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 panik hede olabilir.. yok yani yiyemiyorum. gene yedim ton balıklı sandiviçimi tüm gün bişi yiyemicem. biliyorum. yersemö direk kuskusksususksuskus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Panik atak sürekli bir olay değil ama , atak veriyor yani arada , sen bir görün doktora . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ya zydar ben seni çözemedim zombiyim diyosun sevgilim terketti diyosun sonra sevgilime kedi kendime kedi bi de hamster alıcam diyosun. Sonra da sevgilimi nereye götüreyim diyosun Çok devingen gördüm seni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 şizofren O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 konu dışındaki başlık kime ait? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bana. (bana değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 şaka bi yana. bu barışmak için bir fırsat benim için. sevgili konusunda konu dışında ki başlıkta onunla ilgil. burda ki daha çok benim sağlığım. farklı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 İmzanı bi gözden geçir ve nedenini anla. Tikyycemali kahraman olarak gören birine göre iyi yaşıosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 tikky burda olsaydı görürdün sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Aman diim. Tikky bana bi sararsa yaşama isteğimi yok eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar