Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

like a zombie

zydar

Öne çıkan mesajlar

uyku yok, max 3-4 saat uyuyorum.

yemek yiyemiyorum adam gibi, en fazla oda taş çatlasa 2 öğün oluyo. normalde bi saat 11 -12 arası sabah tonbalıklı sandıviç yiyorum. akşamda bitane elma yada muz falan. hayatta ekmekmiş pilavmış kebap falan hamburger bimnenne yiyemiyorum direk çıkartıyorum.

eskiden gülümseyerek yürürdüm falan şimdi kaşlarımı çatmaktan öyle kaldı. deli gibi çatıyourmkaşlarımı ama hani böyle istemsiz anlatabildim mi? Kötü adamlara döndüm resmen kötü adam suratı var artık.

Bilgisayar oynamayı severdim, günde en az 3-4 saat oynardım. sabah 7buçukda kalkıp işe gidiyorum. akşam 7 buçuk gibi geri dönüyorum. yorgunluk falan filan erken yatma derken araa kalan zamanda bilgisayar oynuyorum yani. -oynuyodum- artık oda yok sadece müzik dinliyorum

Biraz özel ama, kendime ait "oyun" saatimi canım istediğinde yapar raahtlardım. şimdi zerre şeyimde değil en son ne zaman oldu onu bile hatırlamıyorum. 2 hafta? 3 hafta? 2 ay? hatırlamıyorum..

Mutlaka maç izler arada sırada bira votka falan içerdim bazı günlerde hiç birini yapmıyorum artık. Bazen çok arada vişne vodka falan anca ayrım bardak. oda bitti.

Dışarı çıakrdım dolaşmaya, canım hiç istemiyor direk bitti gibi.

Bunlar başlayalı 1 ay kadar oldu ortalam 5 hafta. 85 kilodan 76 ya kadar düştüm. spor yapmıyorum. yapıcak halim yok zaten. yemek sorunları başlamadan önce yani o 5 haftadan önceki 2-3 hafta boyunca durup duruken başım dönüyor kalbim sıkışıyordu. bikaç kerede kusmuştum. Ama yemekde sorun yoktu gidiyodu bi şekilde. sonra bu hali aldı olaylar. Bu arada 3 hafta önce sevgilimde benden ayrıldı hayat daha berbat hal aldı. Ailede tümüyle sorunlar var.

Sizlerden bir kaç tavsiye yardım istiyorum. Doktor olayına henüz girmek istemyiorum. sevmem çünkü doktorları. ilk okula ve ortaokula giderken 2 kere astım yüzünden nefesim kesilmişti ve son anda ambulansla yetiştirip nefes borumu iğnelerle açtılarda yaşattılar. haftada 2 aşı oluyordum. iğnelerde cabası. O yüzden hastanelerden nefret ediyorum. bana verebilceğiniz tavsiyeler varmı? yada beni kendime getirebilcek bişiler?

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...