Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 birkaç sene oldu sanırım izleyeli. videoda bir kadın vardı mutfakta kameranın karşısına oturmuş psikopata bağlıyordu. gerçek mi yoksa rol mu kesiyor belli değildi elleride kanlıydı diye hatırlıyorum. mutfak penceresinden içeri sızan gün ışığını hatırlıyorum birde. evet hatırladıklarım bu kadar. hatırlayan?
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 adı heavy rain.. rivayet o ki.. sony görmüş ve çok beğenmiş. sadece ps3'e çıkacakmış. haziran ayında çıkacakmış. sanal aktörlerin kullanıldığı harika bi çalışma olacakmış. şirketin adı da quentic dreams idi sanıyorum
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 gerçek değil, rol kesiyordu (aktör başvuru değerlendirmesi gibi birşeydi). sanmıyorum cinematicteki gibi grafikleri olsun, oyundaki npc'ler aynen o cinematicteki gibi birşey olursa çok güzel olur.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 grafikler oyun videosundaki gibi olacakmış.. (zati videonun yayımlanma amacı da oydu.. yüz kaslarının hareketleri için ayrı, saçların ki için ayrı kodlar yazılmış. bir çok teknoloji ile çalışmışlar. yüzde oluşan kırışıklılkar, gerçek zamanlı akan göz yaşları, göz bebeklerindeki oynamalar etc. adam hepsine deli gibi kasmış.. bi sürü aktör ve aktrisle çalışmışlar motion capture için.. vay deliler vay
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 videoda rol kessede yinede kadında bir gariplik vardı. yada öyle olmasını istiyorum.
zydar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 hoş epey de sistem ister bu pc de olursa
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 o kadar sistem istemez efendim, boşuna psikopat oluyorsunuz. 4096x4096 boyutunda texture'larla uğraştırmayacaklarsa, half-life 2 gibi bir sistemde çalışabilmesi lazım. sonuçta olay optimizasyona bakıyor.
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Eh diyorum.. Bu kız beraber olduğum birinin AYNISI! Teknoloji yedi bitirdi beni. Yeter bu kadar gercekcilik. Büyük ihtimalle 10 yıl sonra bu topiği uplayıp koparım.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 rivayet o ki; pc'ye çıkmayacak oyun. keza sadece öküz gibi high-end makineler de çalışabilecekmiş.. ppu gibi bişiler de gerekebilirmiş falan diye okumuştum zamanında.. "çünkü suların akışı, yüz kaslarının hareketi ve derinin kırışması, cisimlerin hareketleri ve kırılmaları çok detaylı olacak" gibi bi açıklamaları da var idi.. gavurun ne yapacağı belli mi olur üstadım.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ulenn!!1 final fantasy filmini yapan square pictures bi Aki'nin saçlarını gerçekçi yapacaz diye batmıştı. hale bak şimdi oyunda daha hayvani şeylerden bahsediliyo. (hatta filmde bi sahnede aki ağlar, ama gözyaşı dökülmez.) acıdım valla square'a ya. şimdi ne filmler çıkardı :P [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 21:39 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar