Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir oyun videosu vardı


Ninlempis

Öne çıkan mesajlar

birkaç sene oldu sanırım izleyeli. videoda bir kadın vardı mutfakta kameranın karşısına oturmuş psikopata bağlıyordu. gerçek mi yoksa rol mu kesiyor belli değildi elleride kanlıydı diye hatırlıyorum. mutfak penceresinden içeri sızan gün ışığını hatırlıyorum birde. evet hatırladıklarım bu kadar. hatırlayan?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

grafikler oyun videosundaki gibi olacakmış.. (zati videonun yayımlanma amacı da oydu.. yüz kaslarının hareketleri için ayrı, saçların ki için ayrı kodlar yazılmış. bir çok teknoloji ile çalışmışlar. yüzde oluşan kırışıklılkar, gerçek zamanlı akan göz yaşları, göz bebeklerindeki oynamalar etc. adam hepsine deli gibi kasmış.. bi sürü aktör ve aktrisle çalışmışlar motion capture için..

vay deliler vay
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rivayet o ki;
pc'ye çıkmayacak oyun. keza sadece öküz gibi high-end makineler de çalışabilecekmiş.. ppu gibi bişiler de gerekebilirmiş falan diye okumuştum zamanında.. "çünkü suların akışı, yüz kaslarının hareketi ve derinin kırışması, cisimlerin hareketleri ve kırılmaları çok detaylı olacak" gibi bi açıklamaları da var idi..


gavurun ne yapacağı belli mi olur üstadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ulenn!!1 final fantasy filmini yapan square pictures bi Aki'nin saçlarını gerçekçi yapacaz diye batmıştı. hale bak şimdi oyunda daha hayvani şeylerden bahsediliyo. (hatta filmde bi sahnede aki ağlar, ama gözyaşı dökülmez.) acıdım valla square'a ya. şimdi ne filmler çıkardı :P

[ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 21:39 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...