Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 http://www.imdb.com/title/tt0405336/ Donnie Darko'nun yönetmeninden böyle film çıkıcakmış. 2006 yapımı gözüküyor ama sinemalara kasımda felan giricek herhalde. Şimdilik çizgi roman olarak çıkmış, son bölümü de film haline dönüştürülürmüş. http://en.wikipedia.org/wiki/Southland_Tales Merak ediyorum, Donnie Darko gibi kafa göz yaran bir film olacak mı bu da? Aktör seçimi ilginç; said: Dwayne Johnson Seann William Scott Sarah Michelle Gellar Justin Timberlake Wallace Shawn Miranda Richardson Mandy Moore Kevin Smith John Larroquette Jon Lovitz Sırf Sean Willian Scott ve Kevin Smith için bile izlerim, ama umarım aktörlere odaklanmış bir film değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 donnie darko gibiyse cacik olmaz, gerce bu kadroyla komedi olur ama sci-fi drama demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 pop yaparlar bu kadroyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 görüciz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 richard kelly'yi bu kadrodan ötürü ayakta alkışlıyorum. hüsran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 inceden bi konu spoiler patlatsanıza, usendim imdb okumaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 üşendim spoiler yazmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar