Fin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 slm simdi ben geçen sene hiç gitmediğim bi dersten devamsızlıktan kaldım geçen sene(cumartesi saat 17.00-19.00)ders koymuslar neyse tam emin değilim kayıt yenilirken kaldıgım derslerin hepsi alttan gözüküyordu buda dahil,simdi devam etmeyip sadece vizesine girip geçebiliyormuyum devamsızlıktan kaldıgım dersi yoksa gitmemmi gerekiyor ? of biraz aptal bi soru oldu simdi bunu ogrenci işlerindeki msne takılan bayana acıklayana kadar arada basından savmak için girmen gerekiyor derse flm = yani sonucta alttan alıyor gibi gözüküyorum varmıdır boyle bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 devamsızlıktan kaldıysan devam etmen lazım derse. o zaman devamsızlıktan kalmadıgın ders ile arada ne fark olacak? gerçi sorunun aptal oldugunu sende anlamıssında ısrarla sormussun yine de.bende ısrarla cevapladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Valla öğrenmişsin işte girmen gerketiğnii de, bi umut sormuşsun yine de. Malesef girmek zorundasın. Öyle olmasa millet beğenmediği derse girmez devamsızlıktan kalır ertesi sene de vize ve finale girip geçerdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 hocasına bağlı.. hoca izin verirse devamsızlık yaparsın, paşa paşa vizesine gidersin.. hoca izin vermezse kuzu kuzu gidersin derse.. hoca ile konuşup "çalışıyorum ama ben! " derken ölü köpek bakışı kullanmak işe yarar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Ölü köpek değil de, üzgün köpek bakışı atarsan daha etkili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bence de..ölü köpek bakarsan yanından geçip gitmeye çalışabilir zira ben ölü köpek görünce acımam yanından geçer giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 hell yeah! ama "çok çalışıyorum, çalışmaktan öldüm.. baaakk" imajı yaratmaz.. onun için ölü köpek bakışı atılmalıdır ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Benim bildiğim, kaldığın derse bi sonraki sene girmek zorunda değilsin, gerçi nasıl kaldığın önemli mi bilmiyorum işte.. en güzeli hocasıyla konuş, düzgün bi şekilde, doğru kelimeleri seçerek elbetteki. "hocam eki eki sizin derse girmesem olur mu yaw" şekli bela yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 kaldıgın derse girmek zorunda deilsin ama devamsızlıktan kalırsan devam zorunlulugu var o kotu bişi ama bu bole.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Yönetmeliğe bak, olmadı öğrenci işlerine falan sor, her okulun sistemi farklı olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 öğrenci işlerine sordum bugun devam zorunlulugun yok dedi ama vize/final girebiliyormusum bu sene hiç gitmesemde tuhaf geldi kafam karıstı biraz derse gideyimde bari bu cumartesi hocayla konusurum :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Alttan aldığın derslerin devamından muaf olursun. Yani devamsızlık gibi bir derdin olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 gittim cokzeldi yani öküz gibi gitmemişim bi sene ehe hocada cok kralmıs :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: Revell 5 Ekim 2007, Pazartesi - 21:52 tarihinde demis ki: Alttan aldığın derslerin devamından muaf olursun. Yani devamsızlık gibi bir derdin olmasın :) o sadece sınavından kaldıklarında öyle ama..devamsızlıktan kalırsan öyle değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar