Pluton Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Bir VPS kiralicam üstüne cs server kurmak istiyorum, araştırma yaptım biraz ama velakin windows ve linux arasında kaldım ayrıca modları nasıl kuracağımız hakkında bilgiye ihtiyacım var teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 cs server linux kurulur ayrıca alacağın vps'in ram'i yüksek olması lazım çok server kuracam diyorsan ama bana kalırsa dedicated alman daha mantıklı 1 tane server açacam sadece diyorsan da git hazır satanlardan al kendin kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 tek server açacaksan uygun biçimde tr'den bişiler ayarlayabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Ya yok maksat öğrenmek windows aldım kurdum bitane almanya lokasyon 100ping var. TR aldım bitanede 1GB ram var güzel gidiyo bakalım benim kuzen meraklı cs'ye ona açıverdim sevindi. Müşteri olursa dedicated alıp kurarım 4-5 tane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 almanya falan tavsiye etmem hiç, başta iyi güzel diyosun sonra bi bakmışsın 250 olmuş 500 olmuş ping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar