Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye- yunanistan

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

Milli takımın heyecanı bitmiş, ben bunu anladım. Ne Fatih Hoca ne de oyuncular, ruhları yok. Rakip kapanır, ama sen de çıkartmıyorsundur, başka yapacak birşeyi yoktur, sadece kapanır. Ama bu maç öyle değil. Adamlar istediği zaman kapanıyor, istediği zaman çıkıp saldırıyor. Bizimkiler bitse de gitsek havasındalar.

Bakalım Hakan ne yapacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Solbekte İbo var, başka kim yapabilir ki?
Ama becermiş sanki, ofsayt gibi.
Acil Wederson diyorum ve önceki mesajımı c/p

said:
Milli takımın heyecanı bitmiş, ben bunu anladım. Ne Fatih Hoca ne de oyuncular, ruhları yok. Rakip kapanır, ama sen de çıkartmıyorsundur, başka yapacak birşeyi yoktur, sadece kapanır. Ama bu maç öyle değil. Adamlar istediği zaman kapanıyor, istediği zaman çıkıp saldırıyor. Bizimkiler bitse de gitsek havasındalar.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bence de ofsayt gibi ama sen burda böyle bir anda hakeme bırakıyosan işini ben senin futbolculuğundan şüphe ederim ya. Ki çok rahat alabileceği bir pozisyondaydı adama uzak olsa neyse.

[ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 22:18 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu ibrahim üzülmez takozuna geçen maç laf edince bide bikaç kişi çok iyi oynuyo falan nie öyle diosunuz demişti.

yani anlayamıyorum volkan gibi bir adam varken nasıl bu takozla çıkılıyo sahaya anlayamıyorum. geçen sefer dediler ibrahim defansta çok iyi volkan gibi adam kaçırmıyor. bumudur yani defansta çok iyi olan takoz ibrahim ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...