Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye- yunanistan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Milli takımın heyecanı bitmiş, ben bunu anladım. Ne Fatih Hoca ne de oyuncular, ruhları yok. Rakip kapanır, ama sen de çıkartmıyorsundur, başka yapacak birşeyi yoktur, sadece kapanır. Ama bu maç öyle değil. Adamlar istediği zaman kapanıyor, istediği zaman çıkıp saldırıyor. Bizimkiler bitse de gitsek havasındalar.

Bakalım Hakan ne yapacak.
Mesaj tarihi:
gökdeniz cıkıyo allahım allahım, gokhan unal denen takoz mu oynayacak 90 dakika. macın basından beri tek bir katkısı yok takıma. ancak hızlı oynayıp dagıtabilecegimiz yunanistan'a karsı gokdeniz oyundan alınıyor.

tuncay'ın yerine arda girsin artık yeter.
Mesaj tarihi:
Rıdvan'ın "Yedekleri bile şeytan" lafından sonra "Şeytan sensin Rıdvan ehuehuehuh" derdim spikerin yerinde olsam iyi ki spiker falan olmadım yanlışlıkla :P
Mesaj tarihi:
Penaltı olur, yeniliriz. Servet'e güvenmiyorum ben (içimden bir his yalnız değilsin diyor).

Edit: Penaltıya gerek kalmadı, 2. kısmı hala geçerli.

[ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 22:13 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
YA İBRAHİM SENİ FUTBOLCU YAPAN İNSANA ALLAH AKIL FİKİR VERSİN! OF BÖYLE GOL YENİR Mİ YA.

edit : ibrahim yapmaya çalıştı di mi o ofsaytı?

[ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 22:14 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Solbekte İbo var, başka kim yapabilir ki?
Ama becermiş sanki, ofsayt gibi.
Acil Wederson diyorum ve önceki mesajımı c/p

said:
Milli takımın heyecanı bitmiş, ben bunu anladım. Ne Fatih Hoca ne de oyuncular, ruhları yok. Rakip kapanır, ama sen de çıkartmıyorsundur, başka yapacak birşeyi yoktur, sadece kapanır. Ama bu maç öyle değil. Adamlar istediği zaman kapanıyor, istediği zaman çıkıp saldırıyor. Bizimkiler bitse de gitsek havasındalar.
Mesaj tarihi:
kac kez ofsayt taktigi yapmaya calıstık hiçbirinde basaramadık. sonunda yedik golu. yarım metreymiş falan farketmez arkadas, gayet guzel becerdiler bizi. norvec de deplasmanda en az 3 tane sallar bu takıma. fatih terim gg.
Mesaj tarihi:
Abi bence de ofsayt gibi ama sen burda böyle bir anda hakeme bırakıyosan işini ben senin futbolculuğundan şüphe ederim ya. Ki çok rahat alabileceği bir pozisyondaydı adama uzak olsa neyse.

[ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 22:18 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abicim kucucuk bir mesafeden ofsaty olmus ne farkeder. bu mudur ofsaty taktiği adam kacıyo yanından sen bırakıyosun nasıl olsa ofsayt olacak diye. akıllı insanın yapacagı iş değil.
Mesaj tarihi:
wizardofoz
üye [şikayet et]
§ 17 Ekim 2007, Çarşamba - 21:21 [ güncelle ] [ özel msj ]
Bu gidişle yeniliriz... Şansa bir gol bulmazsak bu düzen(sizlik)le gol atmamız hayal.

demişim... bu futbolla fatih terim de gitsin, milli takım da bir üst gruba çıkmasın.
Mesaj tarihi:
Yunanlılar, hele de kaleci şu maçı terlemeden kazandılar ya helal olsun adamlara.
Norveç maçını bile beklemeden acil istifa, acil lincoln, acil vederson.

Aha bu da direk, olsa olsa bu kadar.
Mesaj tarihi:
bu ibrahim üzülmez takozuna geçen maç laf edince bide bikaç kişi çok iyi oynuyo falan nie öyle diosunuz demişti.

yani anlayamıyorum volkan gibi bir adam varken nasıl bu takozla çıkılıyo sahaya anlayamıyorum. geçen sefer dediler ibrahim defansta çok iyi volkan gibi adam kaçırmıyor. bumudur yani defansta çok iyi olan takoz ibrahim ?
  • Yeni Oluştur...