sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Milli takımın heyecanı bitmiş, ben bunu anladım. Ne Fatih Hoca ne de oyuncular, ruhları yok. Rakip kapanır, ama sen de çıkartmıyorsundur, başka yapacak birşeyi yoktur, sadece kapanır. Ama bu maç öyle değil. Adamlar istediği zaman kapanıyor, istediği zaman çıkıp saldırıyor. Bizimkiler bitse de gitsek havasındalar. Bakalım Hakan ne yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Volkan sağlam oynadı yalnız şu ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 gökdeniz cıkıyo allahım allahım, gokhan unal denen takoz mu oynayacak 90 dakika. macın basından beri tek bir katkısı yok takıma. ancak hızlı oynayıp dagıtabilecegimiz yunanistan'a karsı gokdeniz oyundan alınıyor. tuncay'ın yerine arda girsin artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Gol olur. Rıdvan diyince oluyo ama :( [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 22:06 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Öhe, "yap faulu servet" :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Rıdvan'ın "Yedekleri bile şeytan" lafından sonra "Şeytan sensin Rıdvan ehuehuehuh" derdim spikerin yerinde olsam iyi ki spiker falan olmadım yanlışlıkla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Penaltı olur, yeniliriz. Servet'e güvenmiyorum ben (içimden bir his yalnız değilsin diyor). Edit: Penaltıya gerek kalmadı, 2. kısmı hala geçerli. [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 22:13 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 YA İBRAHİM SENİ FUTBOLCU YAPAN İNSANA ALLAH AKIL FİKİR VERSİN! OF BÖYLE GOL YENİR Mİ YA. edit : ibrahim yapmaya çalıştı di mi o ofsaytı? [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 22:14 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 tuncaya cok fena kufur edicem yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Solbekte İbo var, başka kim yapabilir ki? Ama becermiş sanki, ofsayt gibi. Acil Wederson diyorum ve önceki mesajımı c/p said: Milli takımın heyecanı bitmiş, ben bunu anladım. Ne Fatih Hoca ne de oyuncular, ruhları yok. Rakip kapanır, ama sen de çıkartmıyorsundur, başka yapacak birşeyi yoktur, sadece kapanır. Ama bu maç öyle değil. Adamlar istediği zaman kapanıyor, istediği zaman çıkıp saldırıyor. Bizimkiler bitse de gitsek havasındalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 oh be rahatladım stres bitti en azından :/ aptal saptal işler ya :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 gg no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 kac kez ofsayt taktigi yapmaya calıstık hiçbirinde basaramadık. sonunda yedik golu. yarım metreymiş falan farketmez arkadas, gayet guzel becerdiler bizi. norvec de deplasmanda en az 3 tane sallar bu takıma. fatih terim gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Abi bence de ofsayt gibi ama sen burda böyle bir anda hakeme bırakıyosan işini ben senin futbolculuğundan şüphe ederim ya. Ki çok rahat alabileceği bir pozisyondaydı adama uzak olsa neyse. [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 22:18 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 abicim kucucuk bir mesafeden ofsaty olmus ne farkeder. bu mudur ofsaty taktiği adam kacıyo yanından sen bırakıyosun nasıl olsa ofsayt olacak diye. akıllı insanın yapacagı iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 wizardofoz üye [şikayet et] § 17 Ekim 2007, Çarşamba - 21:21 [ güncelle ] [ özel msj ] Bu gidişle yeniliriz... Şansa bir gol bulmazsak bu düzen(sizlik)le gol atmamız hayal. demişim... bu futbolla fatih terim de gitsin, milli takım da bir üst gruba çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Yunanlılar, hele de kaleci şu maçı terlemeden kazandılar ya helal olsun adamlara. Norveç maçını bile beklemeden acil istifa, acil lincoln, acil vederson. Aha bu da direk, olsa olsa bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Avarelloya alkış, geri kalanına yuh. Takım komple yabancı olsa daha güzel olacak demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 MEHMET Aurelio'yu alkışlıyor tribünler. Türk kanı olmadan sahadaki çoğu Türk'ten daha iyi mücadele ettiği için. sg-1 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 =sg ben böle takımın da direktörün de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 dotaya +3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bu ibrahim üzülmez takozuna geçen maç laf edince bide bikaç kişi çok iyi oynuyo falan nie öyle diosunuz demişti. yani anlayamıyorum volkan gibi bir adam varken nasıl bu takozla çıkılıyo sahaya anlayamıyorum. geçen sefer dediler ibrahim defansta çok iyi volkan gibi adam kaçırmıyor. bumudur yani defansta çok iyi olan takoz ibrahim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 euro 2008 gg. hızlı rmk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 of ya. yunanlıları sevindirioz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar