Killer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bu programı bi arkadaştan almıştım.şu şekilde aldım kendi 92.59215.254912 tarzı bi site verdi o siteyi girdim direk download cıktı.ordan indirdim.programı bi açtım açmaz olaydm.program sorun yaratmıyor gerçi.yavaşlatıyor mu onuda bilmiyorum ama şu var.program silinmiyor hiç bir şekilde.güvenli kipte bile silemedim dosyayı.virüs korumalar spyware'ler falan hiç biri silmiyo.masa üstünde 5 aydır duruyo öyle.nasıl silebilriim?tek yol format glaiba onun için.başka fikri olan varsa yazsın plüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ALLAH RIZASI İÇİN:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 exe uzantısını değiştir bilgisayarı yeniden başlat sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 unlocker diye bi program var. onu indir.. read me sini oku.. (kısaca sileceğin dosyaya sağ tuşla tıkla. unlocker a bas. tüm processleri durdur ve delete et) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 pocket killbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar