Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bot(ayakkabı olanı) piyasası

Mumu

Öne çıkan mesajlar

Eğer Timberland gerçekten 170 ise ihtiyacım olmamasına rağmen gider alırım. Ben sağa sola arabayla gittiğimden ve gittiğim yerlerde ortam ısısı iyi olduğundan bot giymeyi pek tercih etmiyorum. En büyük sebebi ise ağır gelmeleri.

5 yıl önce aldığım Harley botlarım hala sapasağlam duruyorlar malum pek fazla giyilmemiştir oldukça iyi ayakkabılar ama burunları çelik olduğundan gerçekten ağır geliyorlar bana yürümek eziyet oluyor.

Dela'nın dediği gibi Timberland'ler gerçekten 170 ise hemen almalıyım onlardan bir adet :) Bu konuda teyid bekliyorum.

Alacak arkadaşlara da, alacakları botun hafif olmasına dikkat etmelerini öneriyorum. Timberland'ler hafif olduğundan daha giyilebilir oluyor bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

3 sene once boynerden nike almsitim bitane kenarlari hafiften acilmaya basladi dikiselri onun disinda gorunus tas gibi

cat almistim ondan once 2 senede agzi burbuna geldi

ha sunuda ekliyim butun kis giydim
zaten ben yazin bi ayakkabi bellerim onu giyerim kisin bitane bellerim onu giyerim agzi yuzune gelince gider yenisini alirim eheh
Sosyal ağlarda paylaş

eheh yok sanmam. ben biraz hor kullanıyorum sanrım ayakkabıyı ya da çok giydiğimden çabuk yamuluyor bende. milletin 3 sene 5 sene giydiğini ben 1 sene anca giyebiliyorum.

yamulursa 6. aya varmadan yamulurki değiştiririm, diğeri parçalanana kadar yaz gelir :)

yok yamulmazsa parçalanmazsa epeyce götürür o ayakkabı beni.
Sosyal ağlarda paylaş

spor ayakkabı gibi ve su geçirmez hmm
[spo] [/spo]

160avrocuk :F su geçirmez hemi de hava alır terletmez vs ama dağcı botu işte :) neyse ya marka fln söylüyorsunuz resim de koysanız görsem öyle marka model anlamam hiç
caps yok -rep :F o kadar link indirilir mi caps olmadan :F

Sosyal ağlarda paylaş

zamanında öle cat timberl. falan alırdım..

tabii bööle 500kg civarı bir ağırlığa sahip çirkin botlar hepsi.. görüntüleri falan berbat. ayakları yukarı kaldırıp indirme işlemini omuzlara bağladığımız vinçler vasıtası ile yaptığımızı sanıyorum.. merdiven çıkma ayrı bi rezaletti..

her neyse.. sonrasında adidas bot aldım.. diğerlerine nazaran daha hafifti ve içi rahattı. Asolo'nun içi diğerlerine göre çoook rahattı ve tabanı cidden kaymıyordu. Hani Cat falan kaymaz der ama sert zeminlerde tabanı ıslaksa paten yaparsın, "severim senin kaymamanı lam! Dingil" gibisinden tabi daha küfürlü laflar edersin ya.. hah o olmuyordu. Neyse şimdi Rossignol var.. O da asolo gibi vibram tabanlı ve adidas,asolo gibi goretex kumaşlı. içi çok rahat ama tabanı çok (hatta çok çok!) sert.. yürürken rahatsızlık vermese dahi yeri fazla hissettirmiyor. ayağınızın altına fark etmeden ufak bir çocuğu alıp farkına bile varmadan yolunuza devam edebilirsiniz.. bilakis;
bastığın yeri toprak diye geçme, tanı!
düşün ayağının altına böcek gibi yapışmış hasan'ı!

(hasan evsiz, tinerci ve mendil satıcısı bir çocuktur ve dasaaa tarafından ayağının altına alınması sureti ile ezilmiştir..)

her neyse işte.. ciddi görünümlü de olsa, spor görünümlü de olsa lafuma, asolo, rossignol, adidas gibi spor malzemeleri üretimi yapan şirketlerin botlarından yanadır benim oyum her zaman.. rahat ve hafifler, benim gibi +20 derece altını dahi soğuktan sayan bir yaz güneşi manyağı için bile soğuk koşulları ısıtabiliyorlar.. donmuyor ayaklarım vallahi =)

-negzel di mi hasan?
+hummguyfhuy
-ha.. (*ayağını kaldırır)
+tam üstüne bastın abi!
-senin de hasan, senin de tam üstüne bastım! ^_^

hahahahah...
[*ikisi birlikte kameraya bakıp gülerler ve bir bölüm daha sona erer]

[ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 10:56 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bot ve dayanmasını istiyorsanız gidip Burax'ın dediği gibi Asolo alabilirsiniz.

Adrenalin,Atlas outdoor, Dikey Limit, everestoutdoor gibi mağazalara gidip Lafuma, Asolo, Boreal gibi markalardan herhangi bir bot alırsanız şehirde rahat edersiniz. Uygun fiyatlı modelleri bile herhangi bir cat/camel bottan çok daha iyidir çünkü bunlar DAĞCILIK botu üreten firmalar.

Üstünde her gore-tex yazan markaya aldanmayın. Özellikle Asoloları tavsiye ederim çünkü 2 senedir giyiyorum hem Erciyes hem Aladağlarda kullandım halen ayakkabıda tık yok. Şehir içi zaten kullanıyorum.

Bu arada ayakkabı ;

[spo][/spo]

Bunu 160 ytl'ye almıştım da şu an 180-200 arası sanırım.

[ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 11:12 tarihinde, Mathias tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
cat, 185, yeşil kundura.

cat, o dediğinin yarı fiyatı, ağustos ayı, yeşil kundura.
2 sene önce tesadüfen kampanyanın son gününde almıştım, ertesi gün iki katına çıkıyodu fiyatı.

[ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 13:00 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu botlar liseli sünepe çocuk botu be. Giyilirmi öyle hiç efendiliği yokki.. MP spor ayakkabı gibi.

Cat giydim lisede. 2 yıl giydim ben 2. yıl ayakkabının ağzı burnu yamulmuştu ayrıca topuk kısmının arkası eriyordu. Daha sonra düzelttiler galiba eğer ayakkabının tam arka tarafı iç taraftan böyle süngerli fln değilse alınız.

Ayrıca sonradan çıkan CAT'ler gerçekten ıslak zeminde paten gibi kayıyor.

Harley hiç kaymıyor.

Bu arada Timberland alınamıyorsa Lumberjack bot ta alınabilir onlarda kibar ve hoş görünümlüdür.

[ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 15:29 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

abi zzaten konuyu açarken, saçma sapan dağcı botlarından uzak durmak istediğimi söyledim. ben dağcı değilim. dağa tırmanmıyorum, outdoor ile zerre kadar ilgilenmiyorum.

bana sokakta rahat giyebileceğim bir bot önerin demek istemiştim.

ox olur timberland olur harley olur vs vs.. harley de olmaz hatta vazgeçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...