Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bot(ayakkabı olanı) piyasası

Mumu

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar malum kış geliyor, ben de normal şartlarda pek bot giymesem de, ayaklarımın aşırı üşümesinin önüne geçebilmek adına bu kışı bot giyerek geçirmeye karar verdim. uzun süredir de bot falan almadığım için, alınabilir olan, şekli mekli güzel olan bot ne var piyasada? 200 250 lira falan gibi fiyat uygundur. bir de allahaşkına dağcı botundan bahsetmeyin. kot pantolonun falan altına giyilebilecek cinsten bişey arıyorum açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth
üye § 14 Ekim 2007, Pazar - 01:03 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

250 YTL bir bota?

Vay anasını.

benim bildiğim kışlık ayakkabılar zaten yazlık ayakkabılara göre daha pahalı oluyorlar, normalde aldığın bir ayakkabının 150 civarında olduğunu hesap edersek 250 ytl çok değil gibi ama yinede çok lan. üzülüyor insan verirken, en azından 4-5 yıl rahat giyiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Kışlık ayakkabılar pahalı tabii ki, bir şey demiyorum. Ama normal ayakkabıya da 150 milyon vermem, ona da oha derim. =P

Bir bota 250 milyon vermem için ya etiketine bakmayacak kadar zengin olmam gerekir, ya da ayakkabı inanılmaz hoşuma gitmiştir, yıllarca kullanacağımdır.

500 milyonla aile geçindiren o kadar adam varken, 250 milyon lira veremem yani bir bota.

Haa burdan da şu anlaşılmasın "Millet aç aç geziyo siz bota bu kadar para veriyorsunuz" diye, isteyen alır giyer, beni ırgalamaz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...