Valeron Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Abi baska pc ler dedigin evde 1 pc var ona taktigimda onda cihazi grmedi bile yani o pc yle alakali baska deneyebilcegim bi yer yok ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 abi hiç arkadaşın yok mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 vrada yani goturup kapi kapi onu mu deniim cok uzak yerler :d o diilde cumaya kadar cozduk cozduk cozemedik garantiye vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 mesela simdi bu seagate in altinda sanki hava yeri yani isininca orasi isinio dmein gene hata verdi cikarttim 1 saat sonra falan taktim simdi calisio hemde bilgisayari resetlemeden calisio muhtemelen isinmayla alakasi olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 yan koy dene, vantilatör koy dene, balkona çıkart dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 yan koydum oluyo sanki ya :d cok sacma sapan bi hal oldu bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar