DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Maç 1 saat sonra Atvde Açıldı mı göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 oha bayramın 2günü ve cmt ve maç var ve yeni ogrendim la, yuh başarılar, alırız bence rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 0-9 [spo]edit:hep yapmak istemiştim :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ATV den başka kanal veriyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 maçı izleyemicez bu gidişle. karasal yayında sorun var, dijitaller nasıl? Yoksa çıkıp kahvede izliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 alırız bu maçı [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 20:42 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 digiturk kablo falan gidip geliyo, yattara mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 iyi bari dışarda izlemeye değmezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 sopcast baktim channel offline diyo 5 linkte de, bulan varsa atsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 tvants ta yalan gözüküyo şuan çalışır link bulan atsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 duzeldi su an atv yayini izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 top balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 yollasana dela linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 televizyondan izliyorum simdi arada gider gibi yapiyo, sopcastler calismadi iste. googledan moldovia turkey sopcast yazdim cikti direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 taçtan gol yedik saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 taç atılıyor ve adam altıpastan kafayı vuruyor kaleci zaten kaleci değil. savunmada 2 balta servet ve gökhan zan yapımı bi gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 hakan sakatlandi volkan girdi, sahti sahbaz oldu kale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 topun markasi jako, 5 milyonluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ne ezik bi milli takımımız var ya, fatih terim bas git artik çirkin suratını görmek istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 1-2 aliriz rahat olun arkadaslar ama bu duruma dusmek cok iyi degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ya alsak ne olacak igrenc bir futbol oynuyoruz hala gazla is yapmaya calisiyor fatih terim geldiginden beri su takima ne katti biri bana anlatsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 O hatun neydi lan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 hatun iyi 100 dolarlik, aksam simidi gibi citir citir yiycen tost makinesinde isitip da. icerde 6 moldovali var hala orta yapiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 yaw bişiler yapmaya calısıyolar ama adamlar cok pissss savunma yapıyo yaw bole adam eksiltecek bi ortasaha lazım gokdeniz olabilir yedeklerde kiler var bilmiorm ama emreyi koymuslar o goreve emra uyuyo biraz da uzaktan yoklamak lazım kaleyi gerci kaleci de cuval durmuyo neyse bakalm alırız heralde yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 el birliği ile ersun yanalı gönderip, fatih terimi getirenler bayram yapsın. faturası, 1 dünya kupası 1 avrupa şampiyonası isviçre maçında olan olaylar bu maçı alsak bile değişmez. deplasmanda norveç bizi rahat yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar