pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Umarım yanlış anlaşılmaz, dedem babam çalışmıyor Ideefixe'de =) Çok güzel bir indirim başlamış sitede "kelepir kitaplar" diye. Nicedir aradığım pek çok eseri 1.5ytl gibi komik bir rakama almak sanırım pek çok kişyi sevindirecektir (bir gün de bu ciddeyetten öleceğim :p) http://www.ideefixe.com/vitrin/default.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 reklam yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Reklam olduğunu sanmıyorum . Ayrıca çok güzel bir fırsat . Diğer taraftan madem reklam o zaman bana 5 ytl'den daha ucuza ejderha mızrağı kitabı bulursun sanırım :) Zamanında ( 4-5 yıl önce sanırım ) 20-25 milyon civarı paralara aldığım düşünülürse güzel kampanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 nasıl reklam değil pekazizin ideefixe ortağı olduğunu bilmeyen yok11!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ben bilmiyorum ama sonuçta haberimiz oldu sayesinde. reklamsa reklam de adam gibi pekaziz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Kaç para aldın açık konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 peki bir şey sorucam net üzerinden alışveriş yapmaktan hala tedirgin olan biri olarak bu kitapları birinci elden hangi kitapçılardan alırız?ya da idefixe'in bi mağaza satışı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 1.5 lira için 0.25 kuruş alıyorum, 3 lira ve üstünde de 0.33 kuruş alıyorum. Bu hesapla siz oradan 20-30 kitap birden alırsanız epey bir para kırmış oluyorum :p Arkabahçe, dediğin şeyin olabileceğini pek sanmıyorum (atıyorum yani) çünkü bu tarz siteler direk firmalardan alıyorlar kitapları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 sokak sokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar