semsem Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Evet kimler var acaba ? Ben Europadayım nickim Faradrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Bildiğin üzere bir de ben varım, yalnız bu aralar giremiyorum.Yeni eve taşındım ve Telekom grevi yüzünden henüz hat çektirebilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Eu'dayım bende , Ilshenar dan müstakil bir ev aldım triplex , çiçek yetiştirip ihraç ediyorum :) Beklerim bir gün çaya ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bazen dusunuyorum bende gelsemmi diye ama arkadas yokken zor is:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bende arada giriyorum evim bonjoyla bitişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Artık bende Europadayım !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Atlantic deyimde ucuza transfer token arıorum şimdi oyunda buldugum anda Eu ya transfer edicem, eskilerden bayağı insan warmış :) -Halid El-Kayed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bende varim ama arkadasim yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 evet uzun süredir kapalı olan acc mi uo yu yüklemem bittikten sonra acıcam .. kimler kaldı kimler gitti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 nerdesiniz yokmusunuz ben oyundayım ... devam bs kasıom :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bende avrupadayım. 3 arkadaş oynuoruz şu an. Sanırım dahada gelicek var. Aslında adam kıtlığından herkez şikayetci. Şöle msn felan toplaşsak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 oynayan varsa bende gelebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Humm valla biz 3 kişiydik, bide işte sampire manyağımız var :D Burda yazio oda. Gelirsen bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Artik bende variiiiim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ve bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bende varım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kaldımı hala oynayan acc geri aldım maili degiştirdim ea saolsun hallettiler bir degişiklik yapıp deniyim diyorumda en son samurai bilmemnesinde kaldım upgrade felan yapmadım uzunca suredir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Biz varız arkadaşlarla. Uzun süre oynamaya niyetin varsa takıl bizimle [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 aion gelene kadar bende bir süre takılmaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 üff bu nedir yav bir trial account ile deniyeyim dedim kac saatir burnumdan geldi, sabah oldu hala patch yüklüyor,1.2gb patch yükledi halen devam ediyor(kr yükletti bana kendi sitesinden),kr clienti yüklemesi yarım saat sürdü,2.5 saatir patchleriyle bogusuyorum,sadece patch paketini indirip dısardan yükleyemiyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 kr mi oo daha çok bekliceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 dayanamadım yattım sabaha dogru 9 gibi bitmiş,2.5gb a yakın patch yüklemiş,3d olayı fena olmamıs yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ben de wowu bıraktığımda beri en azından iş çıkışı oyalanacak birşeyler arıyordum, osi'de trial açtım ama kasması çok zor ya, bir de tek başıma baya sıkılıyorum. bir de europa sanki boş bir server, bu young haven'da 1-2 kişi ya gördüm ya görmedim ama sanırım npc idi onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ya eet hiç player yok ama bak millet 50 kişi champ yapıo Tokuno champ 1 Tokuno champ 1 bak şehirlerdede in cin top oynuo Örnek npc bunlar npc bilmeden etmeden nie direk adam yok dersiniz hiç anlamıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Dark_Soul kr 3d deilki :) grafikler için baya bi ayar var kurcala iice her türden zevke hitap edicek şekilde yapmaya çalışmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar