Griswold Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 guitar hero çekiyorum gaza geldim, çok hoşuma gitti oyun ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 guitar heroyu geç..stepmania oyna online istiosan da dance online, sdo china, sdo thailand, sdo vietnam oyunlarından birini seç. gerçi stepmania'yı da online oynamak mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Guitar Hero'da seveceğim tarzda şarkılar olur falan diye çektim harbiden de, aleti gerekiyormuş yahu. Klavyeyle nasıl oynanabilir bu meret, oynanabilen bir versiyonu falan var mı? Stepmania'ya da bakayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 easy simdilik :) [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 03:10 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ] buda babybaby [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 03:26 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bunda o şeyler şarkı sözlerine göremi düşüyo yoksa ritme göremi?ritme göre tam uymuyo çünkü sanki.yada ben olayını anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bazen söz bazen ritim. bazı şeyler geliyor ikisinden de gelmiyor gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 yok işte stepchartları çok kötü..öyle stepchart olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar