Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 burada pek sorulmuyor bunlar ama ben müsaadenizle sormak istiyorum.. ikinci elden anlayan arkadaşlar belki yardımcı olabilir, abimle benim bilgisayarlarımızdan birini satıp parasını yeni makine alacağımız bütçemize eklemeyi düşünüyoruz. iki makineyi de yazayım, birşeyler diyebilirseniz sevinirim. abiminkini satıp benimkini ona vermeyi ve benimkini yenilemeyi düşünüyoruz ama abiminki para etmezse benimkini satarız belki, bendeki monitör değişmeyecek o yüzden monitörleri dahil etmedim.. p2 350 128mb 100mhz sdram matrox g400 ekran kartı sound blaster live! 20gb hdd bx çipsetli asus anakart 40x cdrom athlon 600 256mb 133mhz sdram geforce2 mx 440 sound blaster live! 20gb 7200 rpm hdd 8gb hdd via kx133 çipsetli asus anakart 16x pioneer dvdrom (bunu elde tutabiliriz)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ne bileyim 100-150$ bile olsa bişidir, yeni makineyi monitörsüz alacağımız için ucuza getirebiliriz diye düşündük. aslında p2 350'yi satabilsek çok daha iyi çünkü abime veririm o zaman athlon'u, o zaten işten vakit ayıramıyor pek oyuna filan..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Satılır nie satılmasın. Ama fazla bir para bekleme. Param olsada ben alsam keşke. Birkaç proje geliştirmek için ikinci bir makinaya ihtiyacım var. Neyse dediğim gibi bende olsa ben alıcam. Fiyat söyleyemiyorum çünkü piyasadan uzun zaman uzakta kaldım fakat bana kalırsa DVD yi elinde tut. Eski birşey değil sanırım.[hline]Uniyasam.Com Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 vayyyy yenileniyoruz ha :). hadi hayırlısı bakalım ehiehe. fiyat araştırması için tavsiyem altavistada ya da herhangi bir arama motrunda "2. el bilgisayar" şeklinde bir arama yapmandır (şimdi tek tek site verip de reklam yapmayalım di mi :P). istteki çoğu 2. el ortamının güncel sitesi mevcut, buralardaki listelerden faydalanabilirsin fiyat konusunda. hayde kolay gelsin :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 eheh denderman ben de ut2003 ortamında on kaplan gücünde olacağım inşallah.. :-p dediğin sitelere de bakacağım ayrıca ama buradan alan çıkar mı diye kontrol etmek istedim bir taraftan, tanıdıkla daha sorunsuz olabilir.. silthanas p2 350 istanbul'da, abimle görüşeyim teklifini. bütçe onun zira.. :) ekleme: abim tekrar düşünmüş, 2-3 ay daha bütçesi elvermeyecek sanırım yeni makine için, o nedenle şimdilik olumlu bir yanıt vremiyorum arkadaşlar. ilginize teşekkürler, konu yeniden gündeme geldiğinde size ulaşıp durumunuzu sorarım..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. [Bu mesaj Sam tarafından 26 October 2003 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ben bi bilgisayarciya sormu$tum.. p2 266+p2intel board+128mbsd ram =40$ demi$ti.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 266 ile 350 arasında ve bunların anakartları arasında çok fark var, bx çipsetli asus anakarta sanırım 1ghz'ye kadar işlemci takılabilir (belki daha az) ve gayet de iş görür. sadece anakart+işlemci+ram de değil ayrıca elimdeki parçalar.. konuyu araştırmaya devam ediyorum bir taraftan, hamlaşmışım ama açılıyorum azar azar.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 bnm bildiğim kadarıylada bios updtae i yaparsanız 1ghz p3 işlemci destekleyebiliyorlar. 2 tane ikinci el parça alıp satan site var bildiğim fiyatlar için fikir edinebilirsiniz bu sitelerden http://www.vikingpc.net/ http://www.uraniumpc.com/ bu iki bilgisayarcı yazıcıoğlu işhanı nın 1 sokak üstünde sitede krokileri olması lazım. aynı sokakta bir sürü 2. el parça alıp satan dükkanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 valla silthanas ben de zaten satamıyorum şu anda, dediğim gibi abimin sistem, onunkini satıp benimkini ona vereceğim ama o bana yenisini alamadan satamıyoruz bu nedenle.. :) sanırım yeni yıldan önce olmayacak gibi bu iş.. adresler için teşekkürler castigater, uraniumpc'yi görmüştüm diğeri de iyi oldu..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar