Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Toffiee denen meret çok güzel bişey ama yemeye çok üşeniyorum. Karameli yapışıyo çıkartmak kasıyo çıkartırken birden fırlıyo elin ayağın şeker olabliyo. Sinir oldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 abi onun teknigi var. hani sekerlerin arasinda boyle yuvarlaklar varya cikarmak istedigin sekerin iki yanindakilere ayni anda bastir, seker disari yavasca cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 çıkmıyo. bide ben bükmeden çıkartmaya çalışıyorum o büküyo hemde çıkartamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ay ben onu yerim olsa da yapışa yapışa yesem valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 çıkarmayı bilcen.üstten elini çikkolataya değmiycek şekilde tut.alttan aban.cıkar fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ne diye çıkarıosunuz hart die bi seferde atacan azına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 paketiyle?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ters cevircen paketi kutusuna dokcen ordan yicen ne cikarmasi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar