IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bu yüzden ölmemeliyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Cidden ha birde bu yüzden ölen kişinin arkasından konuşulanları düşünsenize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 F A T A L I T Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 FINISH HER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ANIMALITY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 said: Farinal 12 Ekim 2007, Cuma - 00:03 tarihinde demis ki: kadının isteği dışında yapılan bir şey olduğu kanıtlanabilirse suçludur yoksa değildir bence. Bi tane adam başka bir tanesine "bu adamın beni yemesini onaylıyor ve izin veriyorum" tarzı bir kağıt imzalayıp kendini canlı canlı yedirtmişti , sonra da ölmüştü . Amerika'da oldu bu olay , adamı attılar içeri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 almanya'da olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 said: Ölene kadar mokoko olmuş. AHAHAH :D xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 animality resmen harbi öle yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 pipisini elinden alırlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 8-9 saat sürmüştür adamın beceriksizliği yüzünden kadın susuzluktan ölmüştür sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Ben dün bişi duydum.. Adam karısıyla sevişirken kadın başka bir ismi sayıklayınca karısını öldürmüş.. Ne kadar yemiş bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 çok var böyle olay :P bi çift de birbirinin leğen kemiklerini kırmıştı :P adam haliyle cinayetten yargılanabilir, iyi hali ve istek dahilinde yapmış olması da cezasını hafifletici sebepler olabilir... ne bileyim. orangutanlarla dolu bir hücreye de kapatabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 asıl soru ölmeden evvel orgazm olabilmiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 said: -anlat bakalım olay nasıl gerçekleşti? -valla hakim bey ne desem boş...siktim öldü. Ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 hayvanotesiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 bundan iyi film olur. OLDUREN SEKS 13 KASIMDA SINEMALARDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar