hitler- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 evet arkadaşlar üni. de birlikteliğimiz başladı kız arkadaşım ile.. okul bitti şimdi ayrı şehirlerdeyiz.. uzaktayız.. tel yetmiyo artık ikimizede ilişkimiz çok monotonlaştı..çok seviyorum oda öyle ne yapmamız lazım var mı fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 kişisel çeeek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 aynen! ulan bu kdr olmaz şerefsizim aynen dersanede tanştk şmdi farklı üniversitelerde ve uzaktayız,şehir aynı ama yinede uzak ve AŞIRI MONOTON ARKADAŞ YETER SIKILDM BAYDI ,yeni ortam yeni insanlar ,artk aşık olmak istediğimi farkettm. AMA 2 SENE oldu arkadaş çok seviyorum değer veriyorm ama ne heyecan kaldı ne de bşka bişi,bnm içn çok şeyler yaptı bnde onun içn çok şeyler yaptm AMA AMA AMA NOLCAK offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 sende çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 aynen kardeş benımde 2 sene oldu bizde birbirimiz için çok şey yaptık birbirimizi çok seviyoruz ama monoton işte.. ne yapılır ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 evlenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 arkadaş gözüm konudışını mı görmüş,topici gördüğüm gibi atlamşım ahh ahhh ciddi ciddi napabilrm ya bu kdr boktan 1 mevzu olr mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ne evlenin g.tmde don yok evlencem ..daha var evliliğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ya yeni bir heyecan ilişkiye nasıl katılır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ayrılın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ya evlilik neymiş arkadaş bana ciddi 1 öneri lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 uzaktaysa sevgilin telefondur msn dir yetmiyorsa büyütücü kremlere başla.belki aradaki mesafeyi azaltırsınız bundan mantıklı bi çözüm göremedim arkadaş. [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 22:55 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 fistan bnmle evlenir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 abi ne ayrılması yaa .. ayrılsam böyle bi yardım istemezdim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 bn ayrılmayı çok düşündüm ama hayatı söner intihar eder arkadaş bu kız [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 22:57 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 kızın hatayı mı var? hatay anavatana katılmadımı lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 pff ne olur biraz fikir verseniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 aslında sen yokken başka birisiyle görüşüyordum de anında aksiyon/heycan katarsın ilişkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 bi de okuluna gelcem diyo ulan okuldaki kısmetleride öldürcek mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 :S ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 birbirinizde evlenın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Kilo almışsın, saçın götüm gibi olmuş falan de, kavga edin eğlenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 hmm gidin sevişin rahatlayın beyler sora aşkınızı yaşarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ah ulan ah sizler gibi abaza dolaşmayı özledm be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 abaza değilim sevgilim var ama kaptan usulü her şehirden bitane..hangisine gidersem sevişecek kapım var.. bağlanmayınız.. olay budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar