Zopik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Verdik gazı, verdik gazı çıktı radyoya. Güzelde çalıyo yalnız. Sizde dinleyin; http://yayin.yapiyoruz.com (evet reklam yaptım, pişman değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 müziğe açtım ben bunu. lanet olsun mu? olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bu yapıyoruz kom'u herkese iteliycen galba timoti=) önce dinana çubuk şimdi devoçiye yayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Bende Yayyn Yapyyoruz! oldu :( Bi ayar çekmek lazım. Bi de yarın bakarım şimdi uykum var sdffsd + bonus: [spo] [/spo] [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 04:07 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar