Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ramazan bittiiine göre...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ramazan ın alkolle bir ilişkisi yok ki ? yani alkol her zaman günah içicek adam ramazanda da içer benim gibi (dsfds) ha oruç tutuyorsanız bilemicem tabi.

din konuşmadım banlamayın beni.
Mesaj tarihi:
said:
ramazan ın alkolle bir ilişkisi yok ki ? yani alkol her zaman günah içicek adam ramazanda da içer benim gibi (dsfds) ha oruç tutuyorsanız bilemicem tabi.

din konuşmadım banlamayın beni.

artistlik yapma.
fetva verme .

edit: kesi unuttum lan.

[ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 20:41 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
portakal ve alkol demişken, bilgi olsun yorum olsun vs vs.. arkadaşım alkol alkoldür, zararlı ya da değil yasak diye bişi yok.
portakal vb meyveleri de yemeyelim o zaman alkol içeriyo diye... hatta direk biz gidip ölelim vücudumuzda belli bi miktar alkol barındırıyoruz diye...
Mesaj tarihi:
yarım şişe olmeca'yı 30 dakkadan az bir sürede içip üstüne de "bune lan bişey değişmiş bu" deyip 1 dublede baileys içtikten sonra yaşadığım black-out sonrası baileys tadını düşününce kusucak gibi oluyorum her zaman.
Mesaj tarihi:
çok güzel bence böyle içine buz parçalarını atıcaksın ki offf
fethiyede geçirdiğim zamanları özledim lan
beyhan teyzemiz vardı bi arkadaşın annesi her akşam hemen hemen açardı 1 tane bize :) oturur onla muhabbet eder içerdik kafa kadındı...

[ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 21:42 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kingpine benzer bisey bana oldu, ama kahlua icmistim, kahve tadinda, midemi elime aldim, 3 gun kendime gelemedim, o gunden beri kahve icmiyorum, kahve kokusu gelince midem kalkiyo.
  • Yeni Oluştur...