BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 alkolik hareketi engellemeye çalışanın ben..........alnını karışlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ben şimdi aradım 2 rus çağırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Dur bayram namazına kadar sabret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Karaköy'deki iftar çadırında açtık biz de orucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 fondip ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 said: Dur bayram namazına kadar sabret :) ahah yalnız adam kasıyor bariz ehah =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ramazan ın alkolle bir ilişkisi yok ki ? yani alkol her zaman günah içicek adam ramazanda da içer benim gibi (dsfds) ha oruç tutuyorsanız bilemicem tabi. din konuşmadım banlamayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 baileys burnimde tütüyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Abiler şu an Eti Cici Bebe yiyorum, fondip! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 portakal suyunu fondip yaptım geçen de, eşki eşki :S:D sonra boş bardağın fotoğrafını çektim, işte böyle bi karizma böyle bi kudret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 said: ramazan ın alkolle bir ilişkisi yok ki ? yani alkol her zaman günah içicek adam ramazanda da içer benim gibi (dsfds) ha oruç tutuyorsanız bilemicem tabi. din konuşmadım banlamayın beni. artistlik yapma. fetva verme . edit: kesi unuttum lan. [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 20:41 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 portakal ve alkol demişken, bilgi olsun yorum olsun vs vs.. arkadaşım alkol alkoldür, zararlı ya da değil yasak diye bişi yok. portakal vb meyveleri de yemeyelim o zaman alkol içeriyo diye... hatta direk biz gidip ölelim vücudumuzda belli bi miktar alkol barındırıyoruz diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ramazan boyunca portakal yemedim, suyunu içmedim. sevaba mı girdim şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ıyyy fakir. fgdsgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 malik çay koy evladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 baileys ne güzel bi likördür ya kahveli felan böyle tadı agzımda günlerce kalıyo bi kere içtikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 yarım şişe olmeca'yı 30 dakkadan az bir sürede içip üstüne de "bune lan bişey değişmiş bu" deyip 1 dublede baileys içtikten sonra yaşadığım black-out sonrası baileys tadını düşününce kusucak gibi oluyorum her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 çok güzel bence böyle içine buz parçalarını atıcaksın ki offf fethiyede geçirdiğim zamanları özledim lan beyhan teyzemiz vardı bi arkadaşın annesi her akşam hemen hemen açardı 1 tane bize :) oturur onla muhabbet eder içerdik kafa kadındı... [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 21:42 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 bana 5 ay daha yasak. ağzıma sürmüycem şu ilaçlar bitene kadar. ( roaccutane wtf ) sonra çekicem belvedere, danzka, bilmem ne varsa işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Biri bana anason sevdirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 anason - elma karışımı nargile iç seviyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 kingpine benzer bisey bana oldu, ama kahlua icmistim, kahve tadinda, midemi elime aldim, 3 gun kendime gelemedim, o gunden beri kahve icmiyorum, kahve kokusu gelince midem kalkiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 sevmiyorum işte. sevdirin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 kahlua kahve likörü lan zaten kahve tadında olacak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 nargile seviyosan onu içmeyi dene.. seversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar