Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Rakursi said: Işığı kullanmakla ilgili bir problemin var. Ya yetersiz olmuş ya fazla patlamış. yanlış kısmı quote etmişim. ışığın şahsi seçimim olduğunu anlatmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ya valla iyi hoş çekiyorsun, hani tekniği de çözmüşsün bir yere kadar, amma velakin fotoğrafların bir olayı yok. Yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 sağol. ileride duygu patlaması yaşatacağım size, bekleyin asd. umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Bana Doğa Rutkay resimlerinde "duygu patlaması" yaşattın. Kendi çektiklerine gelirsek, ben prof. fotoğrafçı değilim ama kompozisyon hakkında belli bir fikre sahibim, çektiğin resimlerin (mutlu mesut pencereden bakan teyzem gibi) belli bir kompozisyonu olmalı bence eğer "sanatsal" bir şeyler ortaya koymak istiyorsan, yoksa bana da ters gelen ışık seçimin haricinde resimlerinde bir problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 buraya da eklemek istedim; tek kareden hdr. http://www.hizliresim.com/2008/7/13/94.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 İzmir Urla mı orası? Geçen sene aynı açıdan aynı resme bakıyordum sanki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ferrero said: buraya da eklemek istedim; tek kareden hdr. http://www.hizliresim.com/2008/7/13/94.jpg photosopa az da olsa başvurulmuş bi resim olsada güzel bir perspektif=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 deadwoll said: İzmir Urla mı orası? Geçen sene aynı açıdan aynı resme bakıyordum sanki :/ Tekirdağ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ReNeGaDe said: photosopa az da olsa başvurulmuş bi resim olsada güzel bir perspektif=) photoshop yok, photomatix kullandım. hdr görünümü verebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 tek kareden güzel olmuş ışık falan ama yakındaki yosunlar focus dışında kalmış o kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sağol : ) hangi yosunlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kaç tip yosun var orda ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bilmem 2 çeşit. kuru ve yaş. ama yakındaki yosunlar hangileri onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yeşil olanlar ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Guzel manzara olmus.Tebrikler. Elestirisel olarak baktıgımda,kendi gorusumce kadrajda soldan deniz tarafını biraz daha alabilseydin cok daha iyi olabilirdi. Elde cekim yaptın sanırım,diyaframı biraz daha kısık tutup denizi tul etkisinde gostermek daha guclu bir anlatım katar.Tabi tercih meselesi :) Gorusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Sly-One said: yakındaki yosunlar focus dışında kalmış o kötü uykusuzluktan sanırım anlayamadım dün :) focus dışı derken netlik kastedildiyse micro-smoothing'i baya artırdığım için kaynaklanıyor olabilir. gerçi yosunlara da odaklanmamıştım aslında. haklısın. mutos said: Elestirisel olarak baktıgımda,kendi gorusumce kadrajda soldan deniz tarafını biraz daha alabilseydin cok daha iyi olabilirdi. Elde cekim yaptın sanırım,diyaframı biraz daha kısık tutup denizi tul etkisinde gostermek daha guclu bir anlatım katar.Tabi tercih meselesi :) elde çektim evet. diyaframı kısınca ayrıntılar kaybolur diye düşündüm fakat tül etkisi de iyi olabilirdi hdr sonuçta :) teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 güzel fotografta tek kareden hdr nasıl yapılıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hdr tutorial topicinde anlatılmış. photomatix programıyla yapılabiliyor ya da onun photoshop plug-in i ile. ben raw şeklinde çektiğim fotoğrafı photomatix, tone mapping vasıtasıyla yaptım. o topicteki linkler yardımcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Bir şeyleri bilmeyen amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 peki amca neden kutuyu eziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Adamın ayağı havada yav neyi eziyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 aahahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Fotoğrafı çekerken açını iyi düşün. Deklanşöre basmadan önce ilk olarak fotoğrafı bütün olarak gör, daha sonra kadrajın bütün kenar ve köşelerine dikkatlice bak. Bunu her sefer yapmayı alışkanlık haline getirirsen kadrajların düzelmeye başlar, daha hızlı görmeye başlarsın. Neyi nerden kestiğini, niye öyle yaptığını, hata yapıp yapmadığını bilmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 hangi fotoğrafın kadrajından bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Son fotoğraf Kompozisyon oluşturma hakkında da biraz çalışman gerekiyor. Sağ alt köşedeki kumaşlar örneğin kötü kesilmesi bir yana, kompozisyonu bozmuş,göze batıyor, kompozisyonla alakasız. Farklı bir odak noktası oluşmuş. Diğer yandan fotoğrafın ışığı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar