Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sostizm said: Ferrero said: Bu fotoğraf üstünden ders anlattı hocamız cuma günü. ne okuyorsun ? eleştirileri nelerdi bana da bahsedebilir misin? Böjeek said: diğer sayfalardaki bütün resimlerin linkleri ölmüş. açılmıyo hiçbiri. sen söyleyince gördüm, nasıl bir çözüm bulacağımı bilmiyorum açıkçası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yeni bir şey denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Sufi said: aslında bi paticik fotoğraf gezisi düzenlemeli. fotoğrafçılar toplanıp turistik gezi yapalım bi yerlere. evet, güzel olur. uyarım ben. çadırlı bir tatil yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Çadırı kurdum bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 :) bu çok eğlenceli.. kartpostal gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sonuncusu çok tim burton vari olmuş. hoş çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 teşekkürler arkadaşlar. bunu eklemeyi unutmuşum, hemen ekleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ya flickr deviantart filan gibi sitelere koysanıza fotolarınızı biz de rahat rahat bakıp "photoshopla ben de yaparım" ya da "kaleci olmasa goldü" yalanlarıyla kendimizi avutsak. olmamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Ferrero said: teşekkürler arkadaşlar. bunu eklemeyi unutmuşum, hemen ekleyeyim dedim. mükemmel olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bu arada http://melyus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar