Osso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 2007 Nobel Edebiyat Ödülünü 88 yaşındaki İngiliz yazar Doris Lessing kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 sormadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/dunya/7467747.asp?gid=71&sz=76084 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Abov. Seneye de beybin kazanır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 nobelin en azından edebiyat dalında bir ölçüt olmadığını hep beraber gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 varsınolsun said: nobelin en azından edebiyat dalında bir ölçüt olmadığını hep beraber gördük (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 edebiyatı bir sanat diye değerlendirirsek, sanatta objektif ölçütler konulabileceğine çok inananlardan değilim ben. Yani tamam bazı kesin ölçütler var ama sonuçta değerlendirenin beğenisi geçer onları bence. Dolayısıyla nobel edebiyat ödülü de bir ölçüt olmayabilir. Ama önemli bir şey olduğu gerçeğini değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 tntcinin cıkardıgı ödül yahu bu. bovşerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 o tntci dünyayı değiştirenlerden ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Tnt yi bulan adında niye nobel ödülü veriyolar merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Doris Lessing'in Şikasta serisinde, Duygusal Ajanlar isimli bir kitabı eksik. Türkiye'de basılmış olabilir ama hiç bir yerde bulamıyorum. Aklında olan, bir yerlerde görmüş olan varsa bi mesaj atsın. Ben okumadım seriyi henüz, arada bir kitap bu yani ne sonu ne başı tam ara sanırım o yüzden başlayamıyorum da :S. Nobel ödüllüdür dedik, basarlar dedik, yok kardeşim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar