Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ipod nano 1gb ve zen neeon 4 gb; kitlenen mp3lerim

Earenwen

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar sanırım yüzyılın en elektro-bahtsız olayını yaşadım, sabah ipod nano 1 gb lık mp3 ümü pc ye bağladım ve kitlendi, ışığı yanmıyor, ekranda sürekli apple ın elması var, üstüne pc ye takınca pc onu görmüyor, farklı bir pc ye bağladım yine görmüyor

ilerleyen saatlerde arakadaşdan ödünç aldığım creative zen neeon 4gb mp3 ün menülerinde dolaşırken o da kitlendi -_- ışığı sürekli yanıyor tamamen kilitli, pc ye bağladım o da gözükmüyor -_- hatta pc ye bağlamak hiç etki etmiyor yine

sorarım size değerli patiler ne yapacam ben var mı ikisinden birinin çözümünü bilen? nazarmıdır sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

yok pclerden eminim, şöyle eminim, ilk mevzu ofisdeki pc de gerçekleşti ipod çöktü, ama zen i hiç bağlamadım o pc ye, nese eve dönerken zenden müzik dinliyorum, o da menülerden doılaşırken çöktü -_- sonra ikisini de evdeki pc ye bağladım dııt sonuç yok

firmware olayını deniyeyim yarın şimdi geç oldu :)
ilgilenen ve ilgilenmeye devam edecek arkadaşlara teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
i podlarda yaşanıyor o problem benmkide oluyodu mecbur şarjı bitnee kadar bekliyosun sonra tekrar şarjı doldurunca açılıyodu bekle bi düzelir heralde

ona gerek yok. ipod'un hold düğmesini bi kere aktif hale getirip sora yine inaktif hale getirip ipodunuzun modeline göre menu + ortadaki tuş ya da menu + ortadakinin bi altındaki tuşa basarak yeniden başlatabiliyosunuz. Tam anlatamadım burayı okuyun işte :)

http://destek.apple.com.tr/cgi-bin/WebObjects/appleDestekTR.woa/wa/yerelMakale?articleID=539

[ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 17:52 tarihinde, onurf tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar özür dilerim topic i unutup gitmişim :)

kitlendiğinin ertesi günü sabahdan zaten sırayla ikisinin de şarjı tükendi ve şarj a taktığımda ikisi de yine sırayla düzeldi.
başka bir arkadaşın daha mp3 ü bende kaldı -_- 3 mp3 playerla takılıyorum resmen, 3 ünün de bozulacağı günü bekliyorum :)

neyse ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...