Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 evet arkadaşlar sanırım yüzyılın en elektro-bahtsız olayını yaşadım, sabah ipod nano 1 gb lık mp3 ümü pc ye bağladım ve kitlendi, ışığı yanmıyor, ekranda sürekli apple ın elması var, üstüne pc ye takınca pc onu görmüyor, farklı bir pc ye bağladım yine görmüyor ilerleyen saatlerde arakadaşdan ödünç aldığım creative zen neeon 4gb mp3 ün menülerinde dolaşırken o da kitlendi -_- ışığı sürekli yanıyor tamamen kilitli, pc ye bağladım o da gözükmüyor -_- hatta pc ye bağlamak hiç etki etmiyor yine sorarım size değerli patiler ne yapacam ben var mı ikisinden birinin çözümünü bilen? nazarmıdır sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 korsan mp3 dinleyeni carparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 korsan değil ikisi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 sanırım firmware i göçmüş.. sitelerine girip firmware leri yükle bilgisayara, sonra da recover.. playerin bi tuşlarına basılı tutup bilgisayara takıyodun 5-10 sn bekliyodun falan. öyle bişeler oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 yuha pc'de bi sorun olmasın taktığını kitlemiş ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 i podlarda yaşanıyor o problem benmkide oluyodu mecbur şarjı bitnee kadar bekliyosun sonra tekrar şarjı doldurunca açılıyodu bekle bi düzelir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 yok pclerden eminim, şöyle eminim, ilk mevzu ofisdeki pc de gerçekleşti ipod çöktü, ama zen i hiç bağlamadım o pc ye, nese eve dönerken zenden müzik dinliyorum, o da menülerden doılaşırken çöktü -_- sonra ikisini de evdeki pc ye bağladım dııt sonuç yok firmware olayını deniyeyim yarın şimdi geç oldu :) ilgilenen ve ilgilenmeye devam edecek arkadaşlara teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 tamam firmware yüklicem de aklıma takıldı, pc görmüyor ki bunları, normalde takınca itunes tanıyordu veya hiç olmadı ikisi de bilgisayarımda usb disk gibi gözüküyordu. firmware buna rağmen derman olabilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 olması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 said: i podlarda yaşanıyor o problem benmkide oluyodu mecbur şarjı bitnee kadar bekliyosun sonra tekrar şarjı doldurunca açılıyodu bekle bi düzelir heralde ona gerek yok. ipod'un hold düğmesini bi kere aktif hale getirip sora yine inaktif hale getirip ipodunuzun modeline göre menu + ortadaki tuş ya da menu + ortadakinin bi altındaki tuşa basarak yeniden başlatabiliyosunuz. Tam anlatamadım burayı okuyun işte :) http://destek.apple.com.tr/cgi-bin/WebObjects/appleDestekTR.woa/wa/yerelMakale?articleID=539 [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 17:52 tarihinde, onurf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 takıldıysa zen neeona reset atabilirsin sol tarafında reset tuşu var ince birşeyle basman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 arkadaşlar özür dilerim topic i unutup gitmişim :) kitlendiğinin ertesi günü sabahdan zaten sırayla ikisinin de şarjı tükendi ve şarj a taktığımda ikisi de yine sırayla düzeldi. başka bir arkadaşın daha mp3 ü bende kaldı -_- 3 mp3 playerla takılıyorum resmen, 3 ünün de bozulacağı günü bekliyorum :) neyse ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 acil durumlar icin ipodlarda restart özelliği var: menu+orta tuş basılı tutuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Zen neonda da var reset dalgası. Oraya uçlu kalem sokarsan resetler reboot fln etmen gerekebilir. Firmware çökmüşse sitesinden indirirsin ama sanmam çöktüğünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar