Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Kartı Koleksiyonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet ben yeni başladım dene bilir elimde aynılar da dahil olmak üzere 150 e yakın kartım var piri reis haritasından fazla var takas yapmak isterim...

Bi de bunları satan belli başlı yerler nereler bi bilginiz varmı?

Deniz canlıları - Gravürler - Kuşlar - Padişahlar serilerini tamamlamak istiyorum....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo
Mesaj tarihi:
evet belli siteler aracılığıyla belli günler içinde bi yerde buluşuluyo ve takas yapılıyo ama ben daha yeni başladım arklarlada beraber bişiler topluyoz evet ilgilenen yok mu?[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo
Mesaj tarihi:
ya valla dolu mu boşmu bilemem ben özellikle yap-boz gibi şekilli kartları seviyorum mesela piri reisin haritası 8 karttan oluşuyo ve bende 7 tanesi var 5. kartım eksik çok isterim onu....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo
Mesaj tarihi:
benım kardesımde topluyoır ne ıstedıklerını ozelıme net bır sekılde yolla sana yardımcı olayım[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Mesaj tarihi:
bakın özellikle topladıklarım ve aradıklarım Deniz Canlıları - Kuşlar

Aynı zamanda 5 kontörlük ve 100.000 adet yada daha az basılmış kartlar

Yabancı kartları takas edenin köpeği olurum desem anlaşılır mı :D

Yabancı kartları özellikle isterim......

Nerde nasıl buluşcağımızı anlatırsanız sevinirim[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo
  • Yeni Oluştur...