Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Evet ben yeni başladım dene bilir elimde aynılar da dahil olmak üzere 150 e yakın kartım var piri reis haritasından fazla var takas yapmak isterim... Bi de bunları satan belli başlı yerler nereler bi bilginiz varmı? Deniz canlıları - Gravürler - Kuşlar - Padişahlar serilerini tamamlamak istiyorum....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 evet belli siteler aracılığıyla belli günler içinde bi yerde buluşuluyo ve takas yapılıyo ama ben daha yeni başladım arklarlada beraber bişiler topluyoz evet ilgilenen yok mu?[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo
metall Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 dolusunumu topluyorsun bosunumu ?[hline][i]Llama'derki : Garbage'ye Bakarsam Bir Daha[i]
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ehhee[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ya valla dolu mu boşmu bilemem ben özellikle yap-boz gibi şekilli kartları seviyorum mesela piri reisin haritası 8 karttan oluşuyo ve bende 7 tanesi var 5. kartım eksik çok isterim onu....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 bende birsürü (saymadım ama 100 kadardır heralde) yabancı telefon kartı var. hiç türk kart yok. eğer güzel türk kart varsa elinde takas edebiliriz
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 benım kardesımde topluyoır ne ıstedıklerını ozelıme net bır sekılde yolla sana yardımcı olayım[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 bakın özellikle topladıklarım ve aradıklarım Deniz Canlıları - Kuşlar Aynı zamanda 5 kontörlük ve 100.000 adet yada daha az basılmış kartlar Yabancı kartları takas edenin köpeği olurum desem anlaşılır mı :D Yabancı kartları özellikle isterim...... Nerde nasıl buluşcağımızı anlatırsanız sevinirim[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo
Öne çıkan mesajlar