Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Evet ben yeni başladım dene bilir elimde aynılar da dahil olmak üzere 150 e yakın kartım var piri reis haritasından fazla var takas yapmak isterim... Bi de bunları satan belli başlı yerler nereler bi bilginiz varmı? Deniz canlıları - Gravürler - Kuşlar - Padişahlar serilerini tamamlamak istiyorum....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bunların alıcısı fln cıkıomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 evet belli siteler aracılığıyla belli günler içinde bi yerde buluşuluyo ve takas yapılıyo ama ben daha yeni başladım arklarlada beraber bişiler topluyoz evet ilgilenen yok mu?[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metall Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 dolusunumu topluyorsun bosunumu ?[hline][i]Llama'derki : Garbage'ye Bakarsam Bir Daha[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ehhee[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ya valla dolu mu boşmu bilemem ben özellikle yap-boz gibi şekilli kartları seviyorum mesela piri reisin haritası 8 karttan oluşuyo ve bende 7 tanesi var 5. kartım eksik çok isterim onu....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 bende birsürü (saymadım ama 100 kadardır heralde) yabancı telefon kartı var. hiç türk kart yok. eğer güzel türk kart varsa elinde takas edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 benım kardesımde topluyoır ne ıstedıklerını ozelıme net bır sekılde yolla sana yardımcı olayım[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 bakın özellikle topladıklarım ve aradıklarım Deniz Canlıları - Kuşlar Aynı zamanda 5 kontörlük ve 100.000 adet yada daha az basılmış kartlar Yabancı kartları takas edenin köpeği olurum desem anlaşılır mı :D Yabancı kartları özellikle isterim...... Nerde nasıl buluşcağımızı anlatırsanız sevinirim[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar