Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Portalı bitirdikten sonra buna başladım ve tek kelimeyle nefis olmuş. Toplamda 7 chapter var. 3 e yeni geçtim şimdi. Kesin her yerden 95 in üstünde notlar alır bence. Beklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ben takip edemedim, netten mi çekiliyor oyun. naaptınız yoksa türkiyede bi yerde satılıyor mu? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 EP1 ile alakası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 1'in devamı işte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ben 1 i unuttum ya, onda noluyodu. karanlıkta el feneriyle falan gidiyoduk bi onu hatırlıyorum. ep2 ye başlamadan biraz anlatacak var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 3.5 satte chpter 6ya geldim :/ gene cok kısa olmuş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Episode 1'de city 17'den kaçıyoduk, citadel patlıyodu fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 en son trenle gacar ikene city 17 havaya ucuyordu tam o anda bitiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 tamam orasını hatırlıyorum. bütün oyun boyunca city 17 den kaçmaya mı çalışıyorduk yani? başka bi olay yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 evet :) 4-5 saat felan sürmüştü zaten birde merak ettiğim bu oyun 6 ayda bir çıkcak demişlerdi neden bukadar uzun sürdü çıkması umarım ep3 dede aynı şeyi yapmazlar 4-5 saatlik oyun icin 1 yıl bekledik beh :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ya oyunun başında özet geçiyor zaten ep1 i hikaye akışı anlatım vs olarak çok daha iyi olmuş. yarısına falan geldim hikayede ne bu şimdi nasıl yani dediğim bir sürü nokta var. [spo]özellikle gman bizi niye rahat bırakıyor ? alyx evlatlık falan mı nedir ? (gürültü vardı duyamadım)[/spo] [spo]portalla da bağlamışlar konuyu, orayı da anlamadım. borealis falan nedir ?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 achievement kasıyoruz arkadaşlarla, böcük avı özellikle kasıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 çok çabuk bitti malesef :/ [spo]Salak gibi oh gitcez gemi patlatcaz felan diyordum çata diye acayip bi şekilde bitirdiler :/[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ulan bitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Çok övdüler değmişmi ki oyun nasip olmadı oynamak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ayrıca [spo]barni yok lan :(, gelsin levye atsın , lucky dog desin diye bekledim o kadarda.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 gman ne ortada takip edemedim. (alyx in iyileşmesi sırasında, zaten orda bıraktım şimdilik) captionları açsaydım keşke :) özetleyecek var mı spoiler içinde. ty ty ayrıca alyx zaten evlatlık, babası siyah kendi beyaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 bu mu yani oyun bugun çıktı ve bitirdiniz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Valla siz nasıl oynuyorsunuz merak ediyorum. 7-8 saat falan oldu oynayalı bitmedi hala, ben heryere girip çıkıyorum ondan heralde. Deli oyun ya deli. I Love you valve. Film gibi ya resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 hl2 20 saat kadar sürmüştü bitirmem episode serisi böle kısa işte. ep1de 5-6 saatte bitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 said: Gangren üye [şikayet et] § 10 Ekim 2007, Çarşamba - 21:17 [ özel msj ] EP1 ile alakası var mı? Benim için topiği bitiren soru bu olmuştur neden bilmiyorum ama çok güldüm ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 BU Half-life 2 nin tam sırası nedir Episode 1 , 2yi oynamadan önce başka bişi oynamk gerekir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 halflife 2 oynamak gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 half life 1, half life1 expansion opposing force, half life1 expansion blue shift, half life 2, half life 2 ep1, half life 2 ep2 işte. Arada tatlı niyetine portal falan var gene biraz alakalı. Bir de unofficial half life 1 expansion'lar var uss gibi. En beğendiğim adam Opposing Force'dan Adrian Shephard'dır o başka. Tam yalan oldu adam yazıktır ya. Keşke borealis'ten falan çıksa " ulan hayatım burda geçti 8 yıldır nerdeydiniz lan" dese episode 3'te heheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 blue shifte gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar