Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 "kerane tatlısı" mı "halka tatlısı" mı bunun adı? halka tatlısı ne demek ya, herşeyin halka halinde tatlısı olabilir. kerane tatlısı bu tatlıyı en iyi anlatan isim bence. lütfen halka tatlı demiyelim şunlara artık. direkt hızlıca kerane tatlısı diyelim. kerhane değil ama. dikkat edin kerane diyoruz hızlıca. yani halka tatlı ismi bence çok komik duruyor, halka tatlı dendikçe yada o yazı görüldükçe kerane ismi çağrışım yapıyor. halbuki direk kerane tatlısı dense bu kadar sorun olmaz. geçen gün ankamall dan bir konuşma biz : abi bunlar ne tatlısı 1 er tane verirmisin abi : veriyim biz : abi ismi ne bunların abi : halka tatlı ama gerçek ismi kerane tatlısı ( adamın yüzündeki gülüş ifadesi süper bu sırada) biz : kopuş* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 kerane tatlısı demelerinin sebebi içindeki cinsel potansiyeli 3x yapma kapasitesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 benim bildiğim eskiden keranelerin önünde çok satılırmış o yüzden adı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 her ikiside antepte 25 kuruş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 aslında adana tatlısı esas adı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 aslında adana tatlısı esas adı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 aslında adana tatlısı esas adı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 aslında kerane tatlısı esas adı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Bizim okulun önünde sattıkları için adı kerane tatlısıydı. Başka bi yerden aldığımda katiyen kullanmadım bu ismi. Halka ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 tepecik motor meslek lisesimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ne tatlısı bu ılk defa adını duydum nasıl bısey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Sayılır. Yenimahalle Endüstri Meslek Lisesi (YATML aslında). Her ne kadar akademik alanda motor bölümü içermesede 500 nüfuslu okulun 100de3lük dilimini oluşturan kız cinsiyetli bireyler ikinci meslek seçimlerini "motor" olarak yapmayı uygun görmüşlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ha yok ben ondan demedim. tepecik motor meslek lisesinin yanında kerhane varda o yüzden dedim. edit:typo [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 19:31 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Ha yok. Bizim okulun direk içinde var. [spo] [/spo] [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 19:34 tarihinde, Feandreu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 tulumba tatlısının halka şeklinde işte ben hiç kerane filan ilk duyuyom halka tulumba derim xD çok şerbetli cıvık tatlılardan nefret ettiğim için hiç sevmem onu da belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 adana da yedirmişlerdi güzeldir diye hakkaten güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Kerane tatlısı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 kerane ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djibril Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bu tatlıdan denemen lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 kerane değil genelev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Kârhane ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 oha ilk defa duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar