patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ya internette bi kaç tane olduğunu duydum oynayan varmı en sağlamı hangisidir bizde takılsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 hayal gücün varsa ogame :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 starwars combine. detaylı falan da kontrolleri anlamadım bıraktım 2 saat sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bende şimdi oraya üye olmaya çalışıyodum paralı mail istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 mynet oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 oy oy kontrol edip 12-24 saat arasında haber vereceklermiş yanlız çok zevkliye benziyor kendi faction ını bile kurabiliyosun gelin oynayalım gençler [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 23:21 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 said: starwars combine. detaylı falan da kontrolleri anlamadım bıraktım 2 saat sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 en son savaş sistemi eklenmemişti 2 faction kendi hava sahasında devriye gezerdi ama girsende hiç bişi yapamıyorlardı ve o yüzden acaiyp bi monotondu (ben asker oldum ondan öyle geldi belkide) gemine bin. kordinatlara git sağı solu tara. taradıklarını formatter a yaz. sonra bunu foruma yaz. bu kadar. yapcak birşey yoktu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar