SbNN Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 İyi transfer. çok sevindim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ooo çok iyi yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 tamam da kaya hala liseliler gibi yapma o saçları,ayrıca türkiye kupasında izlediğim bjk cola turka'nın bu yıl işi baya zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 sırf serkan gitti ben de yalnız kaldım burda diyip ayrıldığını düşünüyorum. tau bırakılır mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Çok iyi transferde , avrupadan türkiyeye gelme işinden nefret ediyorum , gidin oynayın oralarda yaw bu kadar zormu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ohaaa buradan öğrendim direkt. uzun zamandır konuşuluyordu bu ama ben kaya'nın ne işi var bizde diyordum. çok bomba transfer oldu ve beşiktaşın en zayıf yerine yapılan bir transfer oldu. telekom beşiktaş maçına gitmek farz oldu zira telekomun kurduğu bu efsane kadroyu evire çevire yeneceğiz ;) ayrıca kayadan hep nefret etmişimdir şimdi garip geliyor ama lig çok güçlendi bu sene o yüzden laf edemiyorum lazım böle adamlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 başiktaş iyi bir kadro kurmuştu zaten bu yıl .. Kaya da cok iyi oldu.. Hava yakalarsa bu takım cok iş yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Über olmuş, cuk oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar