Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-Efes Pilsen(Cumhurbaşkanlığı Kupası)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

d spor mu vericek Allah belasını wermesin onların ya off NTV nerdesin ya aman ya cok moralim bozuldu walla off ben james white ı izlemek istiorm kaan kuralın yorumlarıyla kosova nın gazıyla off ya
Mesaj tarihi:
77-75 maça gittim ve Tanjeviç'in basketten anlamadığını gördüm.1. Periyotta İbo tam formunda tıkır tıkır atarken çıkardı ve efes 11-0 seri buldu kendine maça ortak oldu dehset bir farktan gelerek

Hakem olmadık fueller verdi teknik,sportmenlik dışı.Hepside efes lehine...
Mesaj tarihi:
Hakem resmen efes'e vermeye çalıştı maçı,son saniyelerdeki mrsiç'in ender'e yaptığı faulu nasıl olurda bir hakem 3 atış verir,mantığım almıyor,solomon son saniye'de gerçi kapağı taktı hepsine ama olsun,galiba bu sene de ampiyon oluruz böle devam ederse...
Mesaj tarihi:
provakasyon diye algılamayın ama tbl baskını gs nin eski oyncusudur ve fener e hakem falan+tanjeviç kazığıda vardır bugun macı gördüm baskette de federasyon yakamızı bırakmayacak
Mesaj tarihi:

ulan elime ne geçtiyse fırlattım hakemlere , yoktu böyle bir maç fark atardık efese..

neyse sonu iyi oldu kupayı aldıkda geldik :)

Mesaj tarihi:
Aziz Yıldırım ve yöneticiler takımı sahadan çekmeyi düşünmüşler 3.periyottaki bariz hakem hatalarından dolayı.Fakat cumhurbaşkanlığı makamına duydukları saygıdan ötürü vazgeçmişler...
  • Yeni Oluştur...