MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Spastik_Serce said: bayramda toplanalım gidelim o zaman :P bende geliorm bayramda ankaraya bak....:D ya burdaki adamlardan birinin çocugu buraya üyese o ne yorum abi... yarıldım burda azuhuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 oha "oryantal dirty dance" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 of ameleler *eee eeee eee e!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 onlar nasıl erkek :S ( : ? koyunca kızıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Bone said: +18 değil, 18+ Kim yanlış öğretti bunu yeni gençliğe, anlamıyorum ki... toplamada değişme kuralı vardır bkz. 18+1=19 1+18=19 :D & "oryantal dirty dance" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hayatımda hiç pavyona gitmedim ve şunları gördükten sonrada gidesim kalmadı ama sormadan edemicem son videodaki adam videonun sonunda nereye uçtu öyle ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 amaç? nedir yani anlamadım ama yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yuh bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar