Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

estetisyenler birliği


sir

Öne çıkan mesajlar

deşilmiş bir karından fışkıran bağırsağın da kendine has bir estetiği olduğuna inananlardanım.

onu aldattım, çünkü kendime zarar vermem gerekiyordu. biraz tokat, biraz tükürük ve bolca küfür her bünyeye lazım. sürekli hoş görülmek, şımartılmak, okşanmak beni ve benim gibileri ziyadesiyle hissizleştiriyor. onu ne kadar çok sevsem de, arayış bitince bi yerlerde bi ışık sönüyor.

onu aldattım, çünkü acı, ilhamın abisidir. sürekli beraber takılırlar.

onu aldattım, çünkü sonsuza dek sürecek miyiz, bilmek istedim. huzurlu bir ilişkinin en büyük sorunu nasıl ayrılacağınızdır. kimse güzel birşeyleri mahvetmiş olmanın sorumluluğunu almak istemeyecektir. bu yüzden, tekdüzelikle, tekrarlandıkça anlamını yitiren sevgi sözcükleriyle yetinmeye razı olursunuz.

onu aldattım, çünkü tatminsizliğime, kusurluluğuma, bitip tükenmeyen arzularıma (insanlık diyelim) sahip çıkmam gerekiyordu. sevişmeyi ve hatta sikişmeyi hayal ettiğim onca kızı aklımdan vicdan zoruyla çıkarmaya çalışa çalışa bomboş bi herif olup çıkmıştım. yüzeysel bir sadakat, dürüst bir orospuluktan bin kat beterdi doğrusu.

surata hızla çarpan bir tokattan arta kalan sızının da kendine has bir haz içerdiğini düşünenlerdenim. siz de öyleyseniz telefon numaram 9348928784230492830
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rahat ve mutluluğun sandalyemize itinayla yerleştirilmiş paslı bir çivi olduğuna inananlardanım.
Aldattım ve aldatacağım, çünkü düşmezsem nasıl tırmanabilirim ki?
Aldattım ve aldatacağım, çünkü bana bağırıp çağırmazsan, hıçkıra hıçkıra ağlayarak benden nefret ettiğini söylemezsen umursadığını nasıl bilebilirim ki?
Aldattım ve aldatacağım, çünkü yaşadığımı hissetmek zorundayım, platolarda yürüyeceğime yamaçlardan eteklere kadar, tanınmaz hale gelene kadar yuvarlanmazsan nasıl hissedebilirim?
Mutluluğun alaşağı oluşunun, emekle elde edilenin parçalanışının, zaman zaman da aşkın sırtına bir bıçak saplamanın kendine has bir estetiği olduğuna inananlardanım.

[ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 21:53 tarihinde, Antimodes52 tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnsana dert lazım. Derdi olmayınca böyle hiçten dert yaratıyo. Kendini keşfetmenin boku çıkmış afedersin. Bi düşmek bi tırmanmak falan uçlarda yaşamak pek bi çekici nedense. Halbüsi insan kendini dinlese, azla yetinse, içine dönse ve tüm evrenle uyumlu olmaya çalışsa negzel stres yaşamaz rahat yaşar. Yada axedice rahat yaşar, insandan insana değişiyor sanırsam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...