Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devasaturk - Blizzard Bağlantı Sorunları Hakkında


Eeroverian

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Devasaturk olarak bir süredir Blizzard tarafıyla ilgili Fan Site olmamız yüzünden kullandığımız insiyatifimizle Thundgot ve Aeus'a mailler atıp, aylardır yaşadığımız sorunlar hakkında neler yapılabilir bunlarla ilgili bilgi alışverişi yapmaktayız.Sonuç olarak biryerlere ulaşmayı umuyoruz ve bu konuda gelen mailleri sizinle paylaşmak istiyoruz.

Thungot dün bir mail atarak sorunlarımız hakkında Blizzard tarafında olanlar, bizim bulmuş olduğumuz proxy, migrate gibi çözümlerin ne kadar stabil olabileceğiyle ilgili konuştu.

Mailin Türkçesini burada bulabilirsiniz: http://wow.devasaturk.com/blizzard/blizzard-ve-devasaturk-baglanti-sorunlari-hakkinda.html

Bunu buraya yazmamın sebebi, Türk Oyuncular olarak Blizzard'a bağlantı konusunda sorabileceğiniz YAPICI soruları veya düşüncelerinizi Devasaturk olarak Thungot'a ulaştırma isteğimiz.Bu konuda bizimle beraber yürüyerek en azından Blizzard'dan cevaplar alabilirsiniz.

Yorum ve Düşünceleriniz bekliyorum.

(Not:Blizzard Avrupa bölümü oyun geliştirilmesi işini yapmadığı için, sınıf dengesi, bug gibi konularda soruları ne yazık ki sorsak bile duyduklarınızdan fazlası gelmeyecek, hatırlatayım.Sorularınız bağlantı sorunları veya genel durumlarla ilgili olursa daha iyi olur.)


[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 10:24 tarihinde, Eeroverian tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...