Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne gerekli?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Elimde şuanda Warcraft 3 ve üzerine kurulmuş Frozen throne var...Nasıl servera bağlanabilirim ? hangi patchleri yapıcam ? kısaca anlatabilir misiniz... bende merak ettim dota neymiş ^^
Mesaj tarihi:
Tabi güven, özveri ve azıcık da tecrübe lazım. Güven herşeyden önemli bence, takım arkadaşlarına güveneceksin, "NİYEAĞ BU AYTIMI YAPTIN" diyen adamla oynamayacaksın, sen de demeyeceksin. Şunu yap diyebilirsin ama "NİYEAAĞ" deme. Özveri de önemli tabi. Tablolarla armırıdır demıcıdır anlayacak ve hatmedeceksin. Hatta nolifer olup da ezberleyebilirsin kaçıncı lvl de ne durumda ondan sonra bir de tutorial yazarsın. Son maddemiz ise tecrübe. Tecrübe çok önemli. Noob olmaktan daha beter bir şey varsa o da wc3 oynamamış olmaktır. Wc3 oynamadıysan , önce wc3 oyna. Hiç dota oynamadıysan , alışma amaçlı arkadaşların arası oyna çünkü insanların tahammül sınırı zorlamaya (asabi olanların özellikle) hakkın yok.

Bu maddeleri tamamlarsan oynarsın. Hatta benim gibi iyi bir çocuk olursan bırak şirinleri , sadece eğlenmek için oynayanların var olduğu bir dünyayı bile görebilirsin.

;)
Mesaj tarihi:
Eheh tabikide wc3 oynadım dota da oynadim ama ilk ciktiği zamandi pek hatirlamiyorum wowdan sıkıldım buara iyice wc3 e sarınca bide merak ettim dota nasıl oluyomuş :P
Mesaj tarihi:
14 yasında attention whorelarla mı ugrasıcam ya.

10ur, pati serverına girmeden www.dotaportal.com dan veya www.epicwar.com dan AI li bir harita çekip botlarla bir kaç oyun oyna, nasıl oynandığını öğrendiğin zaman devamında yardımcı oluruz biz, kolay oyun zaten.

edit2:oynadım demişsin daha önce servera gelirsen yardımcı oluruz o zaman. Yanlız arkadaş grubu olduğu zaman dışardan oyuncu almıyoruz pek, denk gelirsen kişisel birşey değil yani.

[ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 18:27 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Dev 08 Ekim 2007, Pazartesi - 18:21 tarihinde demis ki:
İşiniz gücünüz yok mu abicim sizin, gidin bi hava alın, dolaşın, gezin, bol bol oksijen alın.

Dev bişeyi açıklığa kavuşturalım . Kimse senle muhattap falan olmuyor sen gelip böyle atlamadığın sürece . Kimsenin sana ayıracak vakti yok , gelip de bık bık ötünce insanlara karşı , onlar da isteksizce savunma mekanizması gereğince sana cevap veriyorlar . Sen de gelip laf sokma çabalarına girip , komik ve ezik bir duruma düştüğünü farkedemiyorsun , seninle aynı kafasına sahip olan yaşıtlarının gelip "vay be" demesinden haz alıyorsun , ama onları ipleyen de yok işin acı kısmı . Yani kimsenin umurunda değilsin , sadece sinir bozucusun , bunu çok diyorum ama çocuksun , çocukluğuna veriyor herkes ama yanlış kapıları zorluyorsun , silkin kendine gel lütfen .
Mesaj tarihi:
Yardımlarınız için teşekkürler yine gereksiz mi bilmem bi tartışma çıktı ama yinede ben işimi hallettim teşekkürler tekrar
Mesaj tarihi:
said:
Ekmek demiş ki;
6 dakikada bunu mu buldun

Dostum ben agality'i yazdığını editlemeyen delikanlılar bilirdim. Dansöz gibi kıvırmayı hiç yakıştıramadım. Bence de 2. seviye ayarlarını al ve git de , gereksiz yere kelleler uçmasın.
Mesaj tarihi:
@X 4 3 N 1 N

Hayır nerde saldırdım ya. Alıngan mısınız nesiniz. Weplada da bu işler böyle yürüyor. Yalan mı ? Madem o kadar ilgilenmiyorsunuz neden her postumu didik didik araştırıp saldıracak yer arıyorsunuz anlamadım. Madem çocukluğuma veriyorsunuz hiç bişey demeyin. Anlamadım gitti bi türlü
Mesaj tarihi:
said:
Dev 08 Ekim 2007, Pazartesi - 18:11 tarihinde demis ki:
KOOOOOOOOOŞ YETİŞ AYARI VER EKMEK. YETİİİŞ

Ekmeğin sana ayar verdiğini nerenden çıkardıysan ben de ota boka saldırma isteğini aynı temalı postlarından anlıyorum . Ve insan gibi rica ediyorum senden bak , bırak oturduğun yerden laf yetiştirme çabalarını , senin de parmakların yorulmasın , insanları da germe .
Mesaj tarihi:
Custom kick yedim, dışlandım.
Postumun hemen altında da şöyle bişeye rastladım.
said:
Warcraft oynamak için, dosyalar patiye bağlanmak için, beyin de girdiğin oyunda custom kick yiyip dışlanmamak için.

Buna rağmen gelip de uslu çocuğu oynamayın bana. Hala laf yetiştirmeye çalışıyor bi de sonra çocukluğuna veriyoruz diyorsun. Kendine kandırma usta. Dela topic'inden beri bir tane bariz saldırı mesajımı bulun çocuğumu kesicem ok?
Mesaj tarihi:
said:
Hatta nolifer olup da ezberleyebilirsin kaçıncı lvl de ne durumda ondan sonra bir de tutorial yazarsın

Bir insan hakkında bilgi sahibi olmadan kaç kere ona "no-lifer" etiketi yapıştırdığını tartışmaya açmıyorum .Tutorial da hazırlandı , bu birikimdir , bu yardım etmektir , bu ilgilenmektir , bu yeni gelenlere , oyunu bilmeyenlere karşı gösterilen bir nezakettir . Şimdi serverın demirbaşlarından biri çıkıp da böyle bir tutorial hazırlıyor , bir diğeri daha noob olanlara yönelik başka bir tutorial hazırlıyor , bu da demek oluyor ki server "yeni" oyunculara kapısını çoktan açmış . Peki sen niye custom kick yiyip dışlandın ? Senin diğer yeni gelenlerden vs. farkın neydi ? Bana bunu söyle , beni götünüzün keyfine dışladınız diyebiliyor musun ?
Mesaj tarihi:
Kişisel saldırı yapmadım, kişisel algılıyorsunuz hemen. "Ezberlersen" , "no-lifer" olup tutorial yazarsın dedim. Aranızda bunları ezberlemiş olup da tutorial yazmış var mı? Ekmek ezberlemiş mi? Yoksa siz mi çok alıngansınız?

Diğer konuya gelirsek, insanlar birbirini sevmek zorunda değildir. Her insanın farklı huyu , hali ve tavrı vardır. Kimse de katlanmak zorunda değildir. Katlanmak istemiyorsanız konuşmazsınız da custom kick de atarsınız. Ona lafım yok. Oyun sizin oyununuzdu. Kızdım, laf yaptım, konuştum, kişisel olmadığını herkesin sinir olduğu için atıldığımı öğrendim, sustum.

Kızılcık suyunu tavsiye ediyorum, rahatlatıyor. Ayrıca salata da süper oldu ha, marulun yanına mısır açsam, konserve, nasıl olur?
Mesaj tarihi:
Usta her lafımın altında anlam arayan siz, ayar verip de sen kaşındın diyen siz, boş işlerle uğraşan ben? Spark, bi de seninle tartışmaya sokma abi beni gereksiz yere lütfen, bitti konu işte, yaptım gerekli açıklamayı, hadi abi ya hadi.
Mesaj tarihi:
Katlanmak istemiyoruz , katlanmıyoruz ama sen inatla kendini göstermeye çalışıyorsun , dikkat çekmeye çalışıyorsun , rencide ediyorsun insanları . Herkes benim kadar sakin değil , tepki veriyorlar . O kadar sinirlendirip geriyorsun ki sana laf etmek zorunda kalıyorlar . Ben de sana diyorum ki bırak , sus . Sus ki kimse kimseyle uğraşmak zorunda kalmasın . Laftan anla , bu konu da burada kapansın .
Mesaj tarihi:
Laptop ın pili bitti, elektrik arızadan, sapıtan voltajlar yüzünden ups yandığının söylediğimde aldığım cevap yüzünden ayar modunu açtım, birazdan da sana karşı ilk ve son defa ciddi bir mesaj yazacağım devoci.

Öncelikle her fırsatta no-lifer diyorsun, adam yerine koyup kendimi tanıtayım madem. 19 yaşındayım, adandolu lisesi mezunuyum, geçen sene yeditepe üniversitesi sistem mühendisliği bölümünü bıraktım ve tekrar öss ye hazırlanıyorum ve ramazandan sonra şu anki ortalama tempomu 2 katına çıkaracağım, neyse. 10 yıldır gitar çalıyorum, 4 sene klasik gitar eğitimi aldım sonrasını kendi çabamla öğrendim, biri okul grubu olmak üzere 2 grupta çaldım, diğer grubum ise üniversite davasına dağıldı. Çok ciddi bir grup olmasakta Under a glass moon ve dance of eternity gibi oldukça kompleks ve zor şarkıları coverladık.

Öğleden sonra vaktimin büyük bir bölümünü internette geçirmem veya aksam 9 dan sabah 2 ye kadar dota oynamam beni no lifer yapmaz. İnsanlarla iletişim kurabiliyorum, "AGAA OKULDA KIZ VAR NASI TANIŞCAM YARDIM PLS" gibi saçma salak topiclere ihtiyacım yok, insanlarla samimiyetimi ayarlayabiliyorum mesela, kimsenin beni sevmediği bir ortamda ilgi çekmek için sadece kendimin güldüğü saçma şakalar yapmıyorum. Gerçekten dostum diyebileceğim 2si kız olmak üzere 3 insan var ki çoğu insanın dostum diyebieceği biri çıkmaz karşısına. Bu insanlarla yurtdışına ve yurtiçine tatile gittim, her zaman yanımda oldular ve paypal hesabıma kadar herşeyimi biliyorlar, senin hayatında böyle kaç kişi var merak ettim.

Şimdi sana gelelim, servera ilk girdiğimde kimseyi tanımıyordum sen dahil. Samimiyet olmamasına rağmen gösterdiğin yılışık ve sulu tavırlarlarına cevap vermedim, girdiğin oyunlarda takım at şu adamı ya diye whisperlar gelmesine rağmen ayıp olm diye reddettim, ama en son bardağı taşırınca oyundan custom, serverdan toplumsal kick yedin devoci. Ardından, msn, paticik ve last fm sayfamda kuyruk acını dindirmek için yerli yersiz harass ve spamlere başladın. Şimdi sorarım sana, bir insan dota oynadığı için mi no lifer olur yoksa tanımadığı insanlar tarafından dışlanıp kompleks yaparak yerli yersiz dikkat çekmek için sataşınca mı? No lifer olduğumu senden duymak gerçekten ironik.

Hakkımda gerekli ve yeterli bilgiyi edindiğine göre, laf ağzına tıkılınca saldırdığın ilk yer olan sözde asosyalliğim yalan olduğuna göre, gereksiz esprilerinden kurtuluruz umarım.

said:
Hayır nerde saldırdım ya. Alıngan mısınız nesiniz. Weplada da bu işler böyle yürüyor. Yalan mı ? Madem o kadar ilgilenmiyorsunuz neden her postumu didik didik araştırıp saldıracak yer arıyorsunuz anlamadım.

Devoci karşında yaşıtın felan yok, marulları laf salatası yapmak için yıkadın heralde(bak ben de kötü espri yapabiliyorum isteyince.) ama yemezler, kusura bakma. Söylediğin lafın arkasında dur bare, sus diye editlenen mesajlara kıvırıyosun diye cevap vereceğine.

Sevgilerle,
Ekmek.
Mesaj tarihi:
Peki.

Sana ve herkese hitaben yazıyorum.

Arada bir diyorsun ya 14 yaşındaki velet diye, senden 2 yaş küçüğüm sadece. Bunu açıklığa kavuşturduğumuza göre sıra biraz da kişiliğe geldi.

Bilmem çevrende çok yalan söyleyen insanlar var mı, veya belki sen de hiç yalan söylemiyorsun ama ben hiç yalan söylemem. Hiçbir zaman. Kendimi kandırmam. Başkalarını da kandırmam. Özenti arkadaşlarım ve bendeniz ot denediğimizde bile babam sorunca söyledim. O yüzden her lafımın da arkasındayım, sadece bazılarını söylediğim için üzgünüm, bazen de pişmanım ama inkar etmem. Evet, harass yaptım, spam de yaptım. Kuzenimde kaldığım akşamlar onun msninden küfür de yazdım, last.fm sayfanın shoutboxını günde bir doz olmak üzere doldurdum, ama kin tuttuğum için yapmadım. Kin de tutmam ya o ayrı konu. Eğlendim. Evet çocukça belki ama eğlendim ( belki diyorum çünkü bir postta elaidi bey de insanları ezerek eğlendiğini söylemişti, alınmasın şimdi uzamasın konu ). İşim yoktu, günlük net gezintimde iki üç klik ve birkaç klavye tıkırtısıyla hallettim. Yormadı, dinlendirdi.

Hani şey demişsin ya bi de ; "Şimdi sorarım sana, bir insan dota oynadığı için mi no lifer olur yoksa tanımadığı insanlar tarafından dışlanıp kompleks yaparak yerli yersiz dikkat çekmek için sataşınca mı?"

İnsan bir oyunu çok iyi oynarsa bana göre o vaktinin büyük bir kısmını o oyuna ayırmış demektir. Aynı vakitte ben kitap okurum, arkadaşlarımla buluşurum, resim yaparım, gitar çalarım, mızıkamı çalarım, piyano çalarım, heykel sehpamda şekiller veririm vb. vb. Benim hayat anlayışım çeşitli aktiviteleri birbirine katmaktır. Senin hayatın gitar ve arkadaş ve bilimum bilmediğim aktiviteler arasında dönüyor olabilir ama kabul etmelisin ki no-lifer dediğimiz kitle günde en az 5 saat pc başında oyun oynayan kitle. Ben bunlara no-lifer diyorum. Hayatının tamamını wowda geçirenlere değil. Onlar insan değil zaten benim gözümde, zayıf bünyeler. Ha sana göre no-lifer tanımı başkadır bilemem. Benim fikrim bu. Uzatmaya gerek yok.

Uzun uzadıya sosyal hayatımı, katıldığım aktiviteleri ve yediğim haltları yazmaya gerek yok. Kısaca film çekmekten tut da , çıplaklar kampına kadar uzatabiliriz skalayı. Ayrıca ne yazık ki 3 dostum yok , 2 dostum var ve ikisi de erkek ama onunla da idare ediyorum.

Ben insanlarla samimiyetimi ayarlayamıyorum. Hiç bir zaman da ayarlayamadım zaten. Beceremiyorum bunu. Kimisi beni böyle seviyor(veya en azından öyle diyor ve ben egomu tatmin ediyorum bir süreliğine) , kimisi de kabulleniyor sadece.Ama siz bu konuda beni sevmek zorunda değilsiniz, haklısınız, oyuna almak da zorunda değilsiniz, gene haklısınız, ama senden 2 yaş küçük birini bebe diye aşağılamak terbiyesizlik olsa gerek. Kuyruk acısı muhabbetine hiç girmeyi düşünmüyorum çünkü ben de bir iki laf söylerim ama buraya gitmez, küfür falan hoş şeyler değil. Yaptığım yanlış sadece samimiyeti ayarlayamamaksa özür diliyorum, elimde olan bir şey değil. Zamanla olur düzelir umarım, ilerleme kaydetmiyor da değilim ayrıca. Şurada akşamları birkaç saat nette gezinirken forumlara da bakıyorum, onu da zehir etmeyelim birbirimize. Kin tutmuyorum dedim ya, istersen spamlar için de özür dileyeyim için rahat olacaksa. Pişman da değilim ama haklı da bulmuyorum kendimi. İnsanlar bazen bazı şeyleri sonucunu düşünmeden yapar, bunun adına da genelde aptallık denir.

Saygılar,
Devoçi.
  • Yeni Oluştur...