Valeron Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Arkadaslar selam yaklasik 1 hafta once bi external hdd aldim bugune kadar sorunsuz calisiyodu taktigimdan beri,bugun film izlerken bi anda gitti bisey oldu usb tanimlanamadi yanlis calisabilir falan dedi kendi kendine ve gitti alet usb yi takiyorum falan pc okumuyor alet calisiyor ama pc gormuyor bu nedir,nasil cozerim sagolun simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 başka bir pc de denesene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 öncelikle sakin olursun, sonra bilgisayarım > sağ tık > özellikler > donanım sekmesinde aygıt yöneticisi'ni bulursun. oradan senin aygıtın olabileceğini düşündüğün şeye (muhtemelen disk sürücüleri altındadır) sağ tıklar, kaldırırsın. sonra bilgisayarı yeniden başlatırsın, takarsın, çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 abi baska pc de denedim olmadi,goturdum garantiye adam kendi pc ye takti okudu eve geldim benimkine taktim gene okuo ben anlamadim nasi oluo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Format , her derde deva . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar