Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakırköy Rugby Kulübü

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Bu gece Bakırköy rugby kulübünün idmanlarına katıldım, gerçekten istekli arkadaşlarla dolu, açıkçası idmanlar beklediğimden daha hafif geçti, bilmiyorum her zaman bu şekilde mi oluyor. Gerçekten keyifliydi ve "birlikte bir takım olarak" bir şeyler yapmak söz konusu. Her ne kadar zımpara kağıdı a.k.a halı sahada oynuyor olsak da rugby oynamak büyük bir zevkmiş bunu öğrendim bu akşam. Umarım takımla birlikte bir şeyler elde edebiliriz ve rugby bu ülkede de gelişir.

Kulüp hakkında biraz da bilgi vereyim bildiğimce, herşeyimizle Murat Abi ve antrenörümüz ilgileniyor, Murat LOKMAN zaten kulübün başkanı ve oyuncu aynı zamanda. Şu an için Ferit Aysan Spor Tesislerinde p.tesi, çarşamba, cuma günleri 21.30-23.30 (bu gece 23.45 gibi bitti) arasında oluyor antremanlar.
Bildiğim kadarıyla oynamak için sağlıklı ve istekli olmanız yetiyor şu an için. Benim takımla iletişime geçmemi sağlayan Yiğit (la_bonbonera) Abi'ye de teşekkürler ayrıca. Merak ettiğiniz birşeyler olursa, bu bölümdeki topic açıcıların (Azmodai - La_Bonbenera) hepsi size seve seve yardım ederler. Ben de onlar kadar bilgili olmasam da yardım etmeye çalışırım, ufak ufak öğreniyorum :P .
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Şöyle tarif edeyim, hani geçenlerde kocaman bir Adliye Sarayı yaptılar ya yeni cumartesi pazarının oraya, tam oranın yanında, hatta ferit aysana pazarın içinden geçerek gidiyoruz.

Bu arada eğer idmanlara katılmak istersen hiç bir prosedür yok, çık gel p.tesi çarşamba cuma günleri 21.00 gibi, tabii üstüne sağlam spor kıyafetleri de al. Eline bir top atarız başlarsın sen de çalışmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...