MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 arkadaşlar bize bir laptop geldi. linux u silmeden harddiski ikiye ayırmak istiyorum. sonradan windows yükleyeceğim. bunu linux üzerinde yapacak program var mı linuxa zarar vermeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Linux boot cd'leri var (running cd falan da diyorlar sanırım). Onlarla rahat yapabilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 GParted yapması lazım ama bi alternatifi vardı o daha iyi fiyolardı ama hatırlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 gparted sitesinden ulasabilecegin bootable bir iso image var. daha gecenlerde /home dızınım doldugu ıcın bu sekılde partition resize yaptım... tavsiyedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar