Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet / Ethernet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wireless modemi ethernet kablosuyla pc ye bağlayarak ordan nete giriyordum fakat birden kendi kendine girmemeye başladı hiçbir sayfaya. Ethernet kablosunu görüyor fakat internete bağlı değil. Ne oldu anlamadım.
Ayrıca bilgisayar ilk açıldığında 2,5 dk fln ağ bağlantılarım açılmıyor sonra açılıyor önceden verdiğim komutlarda. Bilgisayarım vs. açılıyor rahatça sadece ağ bağlantılarımda bu sorun.
Mesaj tarihi:
modemde herhangi bi uyarı ışığı yanmıyo di mi?
bilgisayarım ip alamıyor olabilir, dns sunucunda sorun olabilir.
aklıma gelenler bunlar
Mesaj tarihi:
yok herşey uygun yanıyor. Lan ışığı da durmadan yanık olması gerektiği, bağlı olduğu zamanlardaki gibi. Tüm ayarlar aynı olmasına rağmen sadece bağlantı yok. Ve bir de açılışta 2,5 3 dk bekletmeye başladı makine. Ne olduysa artık.
Çok üzülüyorum bu durumuna onun.
Mesaj tarihi:
sorunun bilgisayarda ya da kabloda oldugunu anlamak için modeme ping at.
modemlerin ip si genelde 192.168.1.1 oluyo ya da 1.2. cevap geliyosa dns lerde sorun vardır. cevap gelmiyosa bilgisayarda bişeler var.
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ethernet kartı almadım hala.
belki tedavi edilir, bence ethernet kartında sorun yok.
internet bağlı görünüyor fakat sağ alttaki monitörlerde veri geliş-gidişi yok.
hala aynı sorundan mustaripim.
Mesaj tarihi:
hmm ucuz bir şeymiş bu aslında.
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=103939&productId=bd90172
ama bunların niteliği adsl'in hızına göre değişiyor mu?
Mesaj tarihi:
yani... arkadaşla böle bakınıyoduk bi kart vardı 3 antenli böle kocaman bi de antenler. dedik bu ne kadar? diğerlerinin 2 katı fiyat sölediler. ama taksan marstaki phoenixe bağlanırsın ööle diim :D ha tabi bi de kanser olursun 2 güne sdfds
  • Yeni Oluştur...