Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Dk 3 ve 22 goller ilhan mansız dan durum 0-2. hele bir de pancunun kaçırdığı bir gol varki... inanılmaz bir olay sinir krizine girdim. maç devam ediyor.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ilhan ın gol atmasına sevindim. golleri nasıldı güzel mi bari? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii show radyo yu açın allah aşkına spiker öldürdü beni gülmekten adsafajah tam komedi ya tümer topu aldı 57metre sürdü ben atmıyım dedi ortaya attı kim var ortada orda ilhan var 7.22m 2.44m kale ilhan birde allah var top eline çarpıcak kafasına çarpıcak ayağına çarpıcak gol olcak ama o kaçırıyor ahahga böyle maç mı anlatılır ya [Bu mesaj Castigater tarafından 26 October 2003 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Castigater tarafından 26 October 2003 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 golleri güzeldi de pancu'nun kaçırdığı ilhanınkinin yanında hiçbirşey kaldı. yani nasıl kaçırabilir anlamıyorum. ilk yarı sonucu 0-2.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 0-3 tümer asist tayfur dan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 gol tümer durum 0-3.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Amma pozisyon harcadık ya 10-0 olcak maçtı[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 said: Castigater, 26 October 2003 20:59 tarihinde demiş ki: abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii show radyo yu açın allah aşkına spiker öldürdü beni gülmekten adsafajah tam komedi ya tümer topu aldı 57metre sürdü ben atmıyım dedi ortaya attı kim var ortada orda ilhan var 7.22m 2.44m kale ilhan birde allah var top eline çarpıcak kafasına çarpıcak ayağına çarpıcak gol olcak ama o kaçırıyor ahahga böyle maç mı anlatılır ya [Bu mesaj Castigater tarafından 26 October 2003 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Castigater tarafından 26 October 2003 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] abi maratonda filan izle pozisyonu. yani bundan daha güzel anlatılmaz o pozisyon :) ya pancuya ne oldu anlamıyorum ya of. ümit aydını hazırlaması lazım luce'nin onun yerine ya da transfer gerek yasinle olmaz bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 lol 'Ne olduğunu anlamadık' =P süper ya[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 said: Raid3r, 26 October 2003 22:30 tarihinde demiş ki: abi maratonda filan izle pozisyonu. yani bundan daha güzel anlatılmaz o pozisyon :) O adam çok çoşkulu bi şekilde maç anlatıyor maçları sürekli showradyo dan dinliyorum ama bazen verdiği tepkiler çok komik oluyor :) o gol kaçtıktan sonra attığı çığlığı duysan :) Geçen sene GB-BJK maçını dinliodum ototbüste kaan dobra nın golunde oyle bi bağırmıştıki bende gaza gelip gool diye bağırınca bi anda otobüsteki herkezin bana baktığını farkettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 en azından taraf tutmuyor o adam, 2 takımda gol attımı yırtınıyor. sız alem fm de fener macı dınleyın.fener gol attımı ses yok,fenere gol attımı turkıye ıngıltereye gol atsaydı bu kadar bagrılmazdı.Her mac aynı sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar