RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Bugün bir değişiklik yapın! [spo]1- Birkaç dakikalığına kendinizi tırtıl gibi hissetmeye çalışıp empati yeteneğinizi geliştirin. 2- Sabah programlarından birine telefonla bağlanıp cıngar çıkarın. 3- Hayali ithalat yapın. 4- Akşamları yatmadan önce dişlerinize fırça atın. Bayağı böyle sunturlu saydırın. 5- Takip edildiğinizi varsayıp sık sık arkanıza bakarak yürüyün, köşeyi dönünce saklanıp heyecanlanın, durduk yerde aksiyon yaratın. 6- Türbanlıların ne hissettiğini anlamak için evde başörtüsüyle dolaşın. 7- Bankada sıraya kaynayan ofisboy Roberto Carlos'la ağız dalaşına girin. ''Ulen ne çabuk Türk adetlerini öğrendin keltoş'' diye çıkışın. 8- Dolmakalemlerinizi evde kendi ellerinizle sararak salamura yapraktan yapın. 9- Arkadaşlarınızla toplanınca 80'li yılları hayırla anın, 90'lı yılların yüzüne bile bakmayın. 10- Her gün pi sayısının virgülden sonrasında kalan parçasının 2 hanesini ezberleyin. 11- Piyasalar coştuğunda dolarla eurodan birini tutun. Euro yükselince tuttuğunuz takım kazanmış gibi sevinin mesela.. 12- Boş vakitlerinizde Müjde Ar'ın.''Gazoz kapağımı Bedri açtı, ama içine boşaltmadı'' derken ne demek istediğini anlamaya çalışın. Tanıdığınız Bedri'lere ulaşıp konuyu paylaşın. 13- Tupac Amaru örgütüne katılın, Sandinista olun. 14- Siz de kendi anayasa taslağınızı hazırlayın, APS'yle Tayyip'e yollayın. 15- İsmail Türüt'ün ''Plan yapmayın plan'' şarkısına alternatif romantik bir klip hazırlayın. 16- Sabahları kalktığınızda kendi yüzünüz yerine evdekilerden birinin yüzünü yıkayın. 17- Arkadaşlarınızı Facebook'u bilenler ve bilmeyenler diye tasnif edin. Facebook'a inanmayın, Facebook'suz da kalmayın. 18- Çocuğunuzu silgiden mahrum bırakmayın. 19- Kezman'ın atamadığı kaçırdığı golleri defalarca seyredip kendinize eziyet edin. Tabii eğer Fenerbahçeliyseniz... 20- lafcambazi.com'a girip harflerle kelimelerle hemhal olun, beyninizi genç tutun. 21- Sabah sigarayı bırakın, öğleye doğru yeniden başlayın, akşama doğru yine bırakın. 22- Radyodan istek parçası isterken işin içine bütün mahalleyi karıştıran Hale, Lale ve Jale'yi içinizden kınayın. 23- Sesli düşünenler için iyi ki ''sesli düşünce suçu'' diye bir şey yok diye düşünün. 24- Pazara gidin, bir tavuk alın, satıcının elini yakalayın, koyun pazarlığı yapar gibi kolu çıkana kadar sallayın! 25- Aynanın karşısına geçip kendinize ''Lan artis!'' diye başlayan konuşmalar yapın! 26- Durduk yerde Emar çektirin! Çektirmişken bir de ''ben mesela umarsız kalmamak için umar da çektirmek istiyorum'' diye sorun bakalım görevli kişiye, n'olacak?!.. 27- Trendlerin takipçisi olun. Beyin jimnastiği yerine beyin pilatesi yapın! 28- Karayolları binasına gidip girişteki bankoya yaklaşın ve görevliye ''bana bir duble yol, sek olsun'' deyin! 29- Bütün gün ıssız bir adaya düşseniz ne yapacağınızı düşünün, isli adaya düşmediğiniz için halinize şükredin! 30- İşlek bir caddeye çıkıp elinizi Appiah gibi kulağınıza götürüp öyle gezinin! [/spo] [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 03:44 tarihinde, RabbiT tarafından güncellenmiştir ]
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 öf şöyle insanların hayatlarına karışan yazılara bitiyorum. yazana ne kardeşim -_- ben belki sabahın 4ünde space time variation çalışmak istiyorum? ben sana değişiklik yap bunları çalış diyo muyum? demem zaten çok değişik kaçar muhtemelen bunlar yazan için. sdf
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Yumurta yanında domates süper oluyor..
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Bu arada bu yazı Bursa Hakimiyet yazarlarından Hakan Köksal'ın yazısıdır..
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 he he, tam bu lafının uzerine onun ben aklini kaciriyim a yakin bişiler derdim ama, bunu demekle yetinelim.
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Dağılın ulan! Hakan Köksal kadar kötü bir köşe yazarıda yoktur ne bursa da ne türkiye de.
Öne çıkan mesajlar