Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün bir değişiklik yapın!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün bir değişiklik yapın!

[spo]1- Birkaç dakikalığına kendinizi tırtıl gibi hissetmeye çalışıp empati yeteneğinizi geliştirin.
2- Sabah programlarından birine telefonla bağlanıp cıngar çıkarın.
3- Hayali ithalat yapın.
4- Akşamları yatmadan önce dişlerinize fırça atın. Bayağı böyle sunturlu saydırın.
5- Takip edildiğinizi varsayıp sık sık arkanıza bakarak yürüyün, köşeyi dönünce saklanıp heyecanlanın, durduk yerde aksiyon yaratın.
6- Türbanlıların ne hissettiğini anlamak için evde başörtüsüyle dolaşın.
7- Bankada sıraya kaynayan ofisboy Roberto Carlos'la ağız dalaşına girin. ''Ulen ne çabuk Türk adetlerini öğrendin keltoş'' diye çıkışın.
8- Dolmakalemlerinizi evde kendi ellerinizle sararak salamura yapraktan yapın.
9- Arkadaşlarınızla toplanınca 80'li yılları hayırla anın, 90'lı yılların yüzüne bile bakmayın.
10- Her gün pi sayısının virgülden sonrasında kalan parçasının 2 hanesini ezberleyin.
11- Piyasalar coştuğunda dolarla eurodan birini tutun. Euro yükselince tuttuğunuz takım kazanmış gibi sevinin mesela..
12- Boş vakitlerinizde Müjde Ar'ın.''Gazoz kapağımı Bedri açtı, ama içine boşaltmadı'' derken ne demek istediğini anlamaya çalışın. Tanıdığınız Bedri'lere ulaşıp konuyu paylaşın.
13- Tupac Amaru örgütüne katılın, Sandinista olun.
14- Siz de kendi anayasa taslağınızı hazırlayın, APS'yle Tayyip'e yollayın.
15- İsmail Türüt'ün ''Plan yapmayın plan'' şarkısına alternatif romantik bir klip hazırlayın.
16- Sabahları kalktığınızda kendi yüzünüz yerine evdekilerden birinin yüzünü yıkayın.
17- Arkadaşlarınızı Facebook'u bilenler ve bilmeyenler diye tasnif edin. Facebook'a inanmayın, Facebook'suz da kalmayın.
18- Çocuğunuzu silgiden mahrum bırakmayın.
19- Kezman'ın atamadığı kaçırdığı golleri defalarca seyredip kendinize eziyet edin. Tabii eğer Fenerbahçeliyseniz...
20- lafcambazi.com'a girip harflerle kelimelerle hemhal olun, beyninizi genç tutun.
21- Sabah sigarayı bırakın, öğleye doğru yeniden başlayın, akşama doğru yine bırakın.
22- Radyodan istek parçası isterken işin içine bütün mahalleyi karıştıran Hale, Lale ve Jale'yi içinizden kınayın.
23- Sesli düşünenler için iyi ki ''sesli düşünce suçu'' diye bir şey yok diye düşünün.
24- Pazara gidin, bir tavuk alın, satıcının elini yakalayın, koyun pazarlığı yapar gibi kolu çıkana kadar sallayın!
25- Aynanın karşısına geçip kendinize ''Lan artis!'' diye başlayan konuşmalar yapın!
26- Durduk yerde Emar çektirin! Çektirmişken bir de ''ben mesela umarsız kalmamak için umar da çektirmek istiyorum'' diye sorun bakalım görevli kişiye, n'olacak?!..
27- Trendlerin takipçisi olun. Beyin jimnastiği yerine beyin pilatesi yapın!
28- Karayolları binasına gidip girişteki bankoya yaklaşın ve görevliye ''bana bir duble yol, sek olsun'' deyin!
29- Bütün gün ıssız bir adaya düşseniz ne yapacağınızı düşünün, isli adaya düşmediğiniz için halinize şükredin!
30- İşlek bir caddeye çıkıp elinizi Appiah gibi kulağınıza götürüp öyle gezinin! [/spo]

[ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 03:44 tarihinde, RabbiT tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
öf şöyle insanların hayatlarına karışan yazılara bitiyorum. yazana ne kardeşim -_- ben belki sabahın 4ünde space time variation çalışmak istiyorum? ben sana değişiklik yap bunları çalış diyo muyum? demem zaten çok değişik kaçar muhtemelen bunlar yazan için. sdf
  • Yeni Oluştur...