DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 evet arkadaşlar ben bu makinadan alıcam fakat yurtdışındanmı türkiyedenmi alyım kara veremedim bu makinayaı satan güvenli net sitesi adresleri verirseniz sevinrim baskuda hepsiburada harci şimdididen teşkkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Yurt dışından alırsan daha ucuza gelir sonuç olarak ama posta ile getirtirsen büyük ihtimal gümrük ödemek zorunda kalabilirsin. Eğer yurt dışından gelebilecek birileri var ise o zman onlardan iste. Gelirken getirsinler. Daha önceki threadlerden birindeki soru üstüne incelediğimden biliyorum. Bence bir de Canon A70' i de incele. Eğer özellikle sony almak gibi bir düşüncen yok ise çok hoşuna gidebilir bu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 said: DesPerado_4, 26 October 2003 20:58 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar ben bu makinadan alıcam fakat yurtdışındanmı türkiyedenmi alyım kara veremedim bu makinayaı satan güvenli net sitesi adresleri verirseniz sevinrim baskuda hepsiburada harci şimdididen teşkkürler.. said: DesPerado_4, 26 October 2003 16:15 tarihinde demiş ki: Bu iki makina harici bi makina sölicem kusursuz bence ben bi hafta içinde bundan alıcam. sony p72 630 milyon civari ama tek kelimeyle mükemmel.. İstersen önce p52 mi yoksa p72 mi alacağına karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 yok p52 alıcamda p72 kusursuz diorum canonuda inceledim ama o daha pahalı sonyden yani p52 den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 -- ghaladzar , sen topla en iyisi şu digital kamera nasil alinir , ne nedir özellikleri nelerdirle ilgili herşeyi tek bi başlığa.... baksana hergün yeni bi topice aynı sorular gelio --[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 kesinlikle sony al yani keinlikle o fiyatta o boyutta ondan daha iyi bir kamera gormedim her ama her yonuyle[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Sony alıcam ya hem daha ucuz hem Canonu sony den üstün kılan bi özelligin göremiorum ama ucuza hangi siteden alabilrim onu arastırıorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar