matama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Arabalarin bir kisminda on tarafta plaka yeri var bazilarinda tamamen yok. Bazi arabalarda gercekten plaka cok cirkin duruyor. Benim sormak istedigim on tarafta plaka sart tamam(hala mantigini cozemesemde) ama illede onemi takilmali ? mesela cama koysak olmuyor mu ? veya plakayi scan edip soyle on cama yerlestirsek. Orjinalide bagajda dursa ?
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Takma abi, hatta plakayı eskit boyası döküldü diye takmıyorum boyatıcam dersin durdurdumu. Ya da ön cama koyabilirsinb ya da torpidoya. Gelirken yıkamacıda düştü civataları dersin. Antalyada plakasız gezen araba çok
matama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ya bazen kilin birine rastliyorsun birde arabalar dikkat cekiyor falan. Ben makul bir yol ariyorum yani acaba on cama scanlanmis halini koysam olurmu
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 o yasak işte. sahtecilik'e girer. diğer plakanı nerlerde kullanıyorsun vs diye.olmaz öyle.
Zep Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 araba ne ki okadar rahatsız etmiş seni plaka
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 yaw bahane ustune bahane bulunabilir %90 sorun olmaz ama bi ters birine denk gelirsen o zaman sorun olur iste
matama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ya sahtecilik degilde hani boyle arabayi yeni aldiklarinda plaka cikmadan kagit takiyorlar ya onun gibi olsa olmuyor mu birde bu one plaka koymanin mantigi nedir ya
matama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 birde ben yapi olarak sinirliyim dun polisin biri telefonla konusuyorum diye ceza kesmeye kalkti bende dedimki yalan soyluyorsun arabada bluetooth kit var istesemde konusamam kit izin vermiyor konusmaya yok dedi gordum ben de basladim bagirmaya yalanci vs en sonunda ver belgemi ne halt edersen bas git neyse ceza yazdilar cezayi bekliyorum cunku polisin adi var ustunde o adi alip internet fotosunu koyup butun turkiyeye rezil edicem yalanci diye. Isim interent reklamcilgi gunluk 10 milyona yakin insana reklam gosterebiliyorum turkiyede hirs yaptim ceza 40 milyon mu neymis, ben cok daha fazlasini harcayip rezil edicem o adami :)
Zep Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 sakata gelmede abi arkadaşını rezil etmiyosun polis sonuçta
Buzx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ferrari bile takarken sen niye takmıycanki ben onu anlamadım
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 301 e takılmayasın türk polisine hakaretten
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 O da ferrariye takmayacak belki ne biliyosun :) matama bence tak plaka takmayan bikaç kişi biliyorum başka bi forumdan daha sonra takmaları gerektiğine ikna oldular :) Ön cama koyarsın sorarsa düştü falan dersin yer ama ön camda plaka taşımakta tehlikeli. Kaza sırasında arabanın içinde bulunan eşyalar sağa sola saçılıyor ve yaralanma riskini arttırıyor. Plaka da allah korusun jilet gibi şey. Bence kare plaka fln çıkartıp ön tamponuna tak gitsin.
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ARKADASLAR ON TARAFA PLAKA TAKMAK ZORUNDA DEGILSINIZ. O sart kalkti arkada olsa yeterli. Onde ne cam a hicbir yere monte etmenize gerek yok :) mujdeli haberi vereyim Bir kac ay once haberi geldi bana suanda trafik kanunlarina baktim fakat goremedim. On tarafa plaka takma zorunlulugu kalkti diye. Tabiki kil lik yaratan polisler cikabilir. [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 22:04 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ]
matama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Vodan kurallara uyarimda soyle bir problem var yer yok tamponu delmek lazim oda problem prozzak emin misin
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Niye delcen abi. Çift plakanın yanındaki siyah kısımları tinerle sil. Sonra çift taraflı bant la yapıştır.
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ben anlayamadim yahu, onde plaka yeri olmayan bir araba mi var turkiye de?
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 yeni 3 kasalarda yok die biliyorum ben , ayrıca on tarafa plaka takmayan bi çok araba gorebılırsınız işlek bi caddede 10 dakka beklersenız
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 corvette c6? dodge viper? bunların ön plakalıgı yok benim bildigim kadarıyla ayrıca arkadaslar kaçırmıssınız, matama ferrari430 ve porsche kullanan bi şahsiyettir
matama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 toyoto corolla kullaniyorum ondada sevmiyorum varsa hepsinden cikarmak isterim
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 o kural efsane bi kural yok öyle bişi.öndede arkada da plaka takılmak zorunda ha takmayan var.ama hertürlü cezası var yani.kalktı kuralı şehir efsanesi gibi bişi
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 evet, ön tarafa plaka zorunluluğu yok. sevmiosanız çıkarın. onun yerine camınıza 34 fb 1907 fenerbahçe cumhuriyeti plakası koyun. ıyk.
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 diablo hatalisin haberlere bile cikti ve eminim
Öne çıkan mesajlar