Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: Mayhem 07 Ekim 2007, Pazar - 17:54 tarihinde demis ki: ipod dışında mp3 player bence yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ne kullanıyon pru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 creative ep bilmemne unuttum şimdi 80 milyona almıştım [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 16:18 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 80 milyon mu? adamım senin düdüklemişler, o kulaklıklar(sanırım ep 630 dan bahsediyosun) o kadar değil.. 80 milyona gidilir sennheiser px100 falan alınır yav.. kulaklığın şöyle böyle bi kulaklık. o kadar da ii deil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 630 değil onu biliyorum. zaten manyak bi kulaklık demedim de gayet güzel yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 yine de parana yazık etmişsin. o paraya creative alınmaz :P ama kalitesi iyidir onların yine. laf yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 sus bakim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Şu Nw-A805 var bende 2gblık. Kulaklıklardan ve ses kalitesinden ötürü gayet iyi bir alet. ATRAC sayesinde kaliteyi bozmadan da 2gba rahat 2,5gb sığdırıyorum. Vidyo oynatımı cam gibi. Ekranı çok iyi. Ve yeniden kulaklıklara dönersek ki sony'nin ipod karşısındaki avantajı bu 70 liralık kulaklıklardır, alışması vakit alıyor(silikonlar kulağa giriyor) ama alıştıktan sonra başka kulaklıkla dinleyemiyorsunuz. Hem çok yüksek desibel ses verip kulağı rahatsız etmiyor hem de kulaklıkların dışarıdan gelen sesleri izole etmesi sayesinde müziği yüksek olarak duyabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Senden başka biri kullanıyorsa kulağın içine sokma olayı çok kötü gerçekten arkadaşın ver bi ne dinliyosun bakıyım diyor acaba kulağı temizmi diye düşünüyosun :) [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 12:11 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 harbiden öyle ya, kulakiçi kulaklıkların derdi de o. pek vermek istemiyom ama reddetmek olmuyo, veriyosun, kirli bi şekilde geri alıyosun ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Ben aştım kendimi, serçe parmağımla kimin kiri olursa olsun temizleyip elimi siliyorum. Eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 verdiğiniz insan insansa siler öyle verir abi veya direk temiz kulaklı olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Dev, ben de aynı şeyi yapıyom ^^ hatta o sırada takmak icap ediyosa ayıp olmasın diye çaktırmadan temizliyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Kankardeşliği kalmadı artık Kulakpisliği kardeşliği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Ahahahahah. Ama bazılarının kulaklarından siyah noktacıklar çıkıyor falan. Hayatta herşeyi gördüğünü sanıyorsun ama aslında görmemişsin.Çok acayip bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 [spo][/spo] bu da baya iyi. mp3 player ureticileri maasa mi baglamis nedir herkes sidik yaristirmis xD [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 05:15 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar