Choosen_DArk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ben bagzi bolgeleri safe zone yapmak istiyorum yardim edermisiniz ?[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 .region.guarded 1[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
patara Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Flagsini spheremap den sanirim 02000 yapman gerekiyor
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 said: Erutan, 25 October 2003 18:41 tarihinde demiş ki: .region.guarded 1[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu guard zone yapıcam dememişki adam safe zone yapıcam demiş :) (hayret bişeysiniz yaa)
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 tamam bee yanlış yazdık ne bağırıyon[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 spehermap tan bölgenin flgs ' ını değiştirceksin ama kodu tam bilmiyorum bakmak lazım[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu mesaj zgrw tarafından 26 October 2003 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 poff axisindemi yok ordan ayarlarsın ne cail yaratıklarsınız :D[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 .region.safe 1[hline]Istiaron / RunUO Ultima Online
jonq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 said: HerenIstiaron, 26 October 2003 22:13 tarihinde demiş ki: .region.safe 1[hline]Istiaron / RunUO Ultima Online Oyle yaparsa kalici olmaz. Ilk restartta eski ayarlara doner degistirdigi yer. Spheremap.scp den degistirecegin bolgeye ait region kodlarinda FLAGS=xxxx olan yeri degistireceksin. Ama server kapali olsun[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Spheremaps ten green acresin flagsini bul aynen istediğin yeri bulup yapıştır sonra resync at eğer kendin özel bi yere yapmak istiyosan ya 4 köşesinin kordinatlarını gir sonra flags koy isim koy fln yada axisten fıstık gibi..[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!!
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 said: Erutan, 26 October 2003 21:48 tarihinde demiş ki: poff axisindemi yok ordan ayarlarsın ne cail yaratıklarsınız :D[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu axis spheremap2.scp die yeni bir dosya yaratıyor
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 said: zgrw, 27 October 2003 12:36 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 26 October 2003 21:48 tarihinde demiş ki: poff axisindemi yok ordan ayarlarsın ne cail yaratıklarsınız :D[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu axis spheremap2.scp die yeni bir dosya yaratıyor Eeeee nolmuş?[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 said: OwnerRavenLoft, 27 October 2003 17:44 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 27 October 2003 12:36 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 26 October 2003 21:48 tarihinde demiş ki: poff axisindemi yok ordan ayarlarsın ne cail yaratıklarsınız :D[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu axis spheremap2.scp die yeni bir dosya yaratıyor Eeeee nolmuş?[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... sonuçta axisle yapmak bir işe yaramıyor çünkü server da çakışma oluyor[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// |||||||||||||||||
Öne çıkan mesajlar