Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Kayseri | Saat 20:00

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Hakem katletti maçı ya. Adi herif. Ne güzel farkı iyice açacaktık Fener'le, BJK ile de aynı kalacaktı. Azaldı. Sivas'la da açılacaktı aynı kaldı. Galatasaray'a faul vermemekte ısrarlıydı resmen. 4 kişi girmeden faul olmuyor, ofsayt da olmaz zaten 2 metre ödeyken. En az 3 metre önde olmalı oyuncu. Delirttiler bugün delirttiler.

Şu kalli de bi vaktinde değişiklik yapsın artıkya..
Sosyal ağlarda paylaş

yediğimiz golden önceki pozisyonda lincolnu 5 kişi alıyolar meydan dayagı atıyolar. server olucak embesil ofsayt ı bozuyo gerizekalı küt diye golü yapıştırıyolar. 89. dakkada barışa dalıyolar ayagını kırıcak resmen herif çift dalıyo ona ses yok. aynı şekilde yaptıgı zaman barış herif sarı kart veriyo. ben buna hakemin dansözlüğü demiyim de ne diyim? ne dememi bekliyosunuz ?
Sosyal ağlarda paylaş

hakem berbattı kesinlikle.
ama iyi top mu oynadık? hayır?
kayseri iyi mi oynadı? hayır?
orta karar bi maç geçti.
hakemin inatla gsye frikik vermemesi garip geldi.

sonuçta lig daha uzun daha puan farkını gsnin açacağına inanıyorum. fenerin hali ortada beşiktaş ite kaka çabalıyor birşeyler. sivas da her sezon böyle bir başlar sonra tökezler.

no offence
Sosyal ağlarda paylaş

son 10 dakika resmen berbattık.hasanı o kadar süredir almayıp son 5 dakika da alma zihniyetini anlamıyorum ben.hele ki ümit karanı çıkartması.sanki kayseriden bir puan çıkartmaya razı gibiydi kalli.hakeme diyecek kelime yok zaten, tam bir felaketti.
Sosyal ağlarda paylaş

yani kallinin ümit-hakan ısrarı gereksizdi bence ayrıca takım yorgun farklı adamları oynat daha iyi mücadele edebilsinler

maçın hakkı beraberlikti bence
hakemler saçmaladı tüm maç, gidip ögretmek lazım yan hakemlere herhalde neye ofsayt denir diye, huzurumu kaçırdı adamın kararları bide güreş tuttular bi ara lincolnle kayserililer orası da ilgincti
bide servetin uzun topları huzurumu kacırdı onun neyineyse oyun kurmak

en azından 1 puan yenilgiden iyidir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jarjar 7 Ekim 2007, Pazar - 22:25 tarihinde demis ki:
en azından 1 puan yenilgiden iyidir

kalli de hasan-hakan değişimini o yüzden yaptı. şu durumda gsnin puana acil ihtiyacı yok diğer takımları gözönüne alınca. elindeki 1 puanı kaybetmektense adam üstüne yattı. bence mantıklıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...