Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Sek veya bir iki parça buz. Kokusu beni illet ettiği için pek içemiyorum.
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 eskiden içerdim. yanında bi captain black yak, iyi gider.
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bazıları sodayla içiyor ama pek tasvip ettigim bi davranıs deildir kendileri.
KoLDaR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Jack Daniels sek içilir.. ötesi yoktur. JB Sodayla içilir bayanlar için Johnnie Walker kolayla içilir çünkü leş viskidir. Long John 90 yapımı yakalanırsa sek içilir tadındanda yenmez ;)
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 erkek adam sek malt viski içer :) glenfiddich ten sonra malt a yöneldim abi :D burbon al karıştırıcaksan portakal, limon, greyfurt karıştır . güzel bir tat veriyor hoş oluyor heh.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 süper bişi lan. kapağında mantar var.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: sek viski sevmiyorum redbulla içiyorum genelde. hatta jack daniels redbull en başarılı karışımı veriyor kanımca. tabi redbulla içip sonra viski içiyorum demem hiç bir zaman. viskiye ayıp:) sen zaten herşeyi redbulla içiyorsun. doom'u bile redbulla oynamışsın diye söylenti var.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: Viskiye kola koyarsan oyun koleksiyonunu yakarım. Sek içilir viski, olmadı buz, yanında da çukulata iyidir. tehdit ha... kola yok zaten evde, sek içiyorum. herkes çukulata diyor, çukulata yok da kurabiye olur mu?
huun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Bourbon ya da malt değilse içtiğin, içine kafana göre su ve buz koyup ufak ufak yudumlarla içersin. Nasıl tadını çıkaracaksan ve içebileceğin hale getireceksen öyle, bu noktada dikkat etmen gereken bir kural yok. İyice karıştırıp öyle içilebilecek hale getirebiliyorum diyorsan; whiskey fizz ve ya whiskey cobler diye bi google. Cobler özellikle sıcak havalarda serinletici özelliğiyle benden +1 alıyor belirtmek isterim. Bourbonsa, kovboy filmlerinde gördüğün gibi shot bardaklarına koyup fondip edeceksin. Mısırı damıtıp elde edilir bu, ABD'lilerin icadı ve favorisidir. Jim Beam'den başkasını içmedim; ki zaten Türkiye'de pek tanıyanı ve sevdalısı yok sanırım. Malt viski zaten önüne bir şişe açıp zırt pırt içeceğin birşey değildir. Genelde yemeklerden önce iştah açıcı olarak alırsın ya da yemek sonrası ağzının tadını yerine getirmek için. Ticari takdimi yapılan viskiler genelde blended yani harmanlanmış viskilerdir. İskoçya'daki her bir damıtım evinden çıkan viskilere malt denir, malt viskileri karıştırıp değişik harmanlar elde edilir. İskoçya'ya giden bir arkadaşımın anlattığı üzere orda turistlere yönelik bazı yerler varmış. Önünde İskoçya'nın dört bir yanından gelen malt viskileri kafana göre harmanlayıp içebiliyormuşsun ki beni öldürecekseniz öyle bir yere gönderip masrafları karşılamanız yeterlidir :P
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bir ara ankara viski buluşması yapalım o zaman. herkez 1 şişe alıp gelsin. euheuheuhe
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Ya viskinin yanında meze tadında ne olabilir?Antep fıstığı ve çikolata güzel oluyo da onun dışında ne var
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 badem de iyidir. çiğ köfte de iyi gider. sdfdsfds
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 whisky in the jar çalmadan arkada içilmez viski
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 whiskey in the jar dinliceğime doors'dan whiskey bar dinlerim.
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 edik: neyse kavga yok [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 01:00 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ]
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 viski sek icilir viski icmeyi puro icmeye benzetiyorum, ilk basta tat alamiyorsun sonra ictikce alisiyorsun icmeye hosuna gitmeye basliyor, sonra daha agirlarini iciyorsun, onlar dahada hosuna gidiyor felan
huun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ŞOK HABER... puro dumanı ciğerlere çekilmez, tadı için içilir. o değil de, bi'gün cebinize paranızı koyun gelin, bünyeniz yeterse sabaha kadar benle takılın; hatta arada bana dokunmanıza da izin verebilirim. yok lan şaka, en güzeli sağlıklı yaşamak. içmeyin, içtirmeyin.
Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 mutfak robotu ne anlar purodan viskiden.
thasaad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 hoca yanına kaliteli bi çikolata al ve kafana göre takıl,ama öle kolaydı,meyve suyuydu felan karıştırma sakın.Buz veya sek git.
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 "hatta arada bana dokunmanıza da izin verebilirim." hunn sana dokunmaya geliyorum...
Öne çıkan mesajlar