Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Viski içmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jack Daniels sek içilir.. ötesi yoktur.
JB Sodayla içilir bayanlar için
Johnnie Walker kolayla içilir çünkü leş viskidir.
Long John 90 yapımı yakalanırsa sek içilir tadındanda yenmez ;)
Mesaj tarihi:
said:
sek viski sevmiyorum
redbulla içiyorum genelde. hatta jack daniels redbull en başarılı karışımı veriyor kanımca.

tabi redbulla içip sonra viski içiyorum demem hiç bir zaman. viskiye ayıp:)

sen zaten herşeyi redbulla içiyorsun.

doom'u bile redbulla oynamışsın diye söylenti var.
Mesaj tarihi:
said:
Viskiye kola koyarsan oyun koleksiyonunu yakarım.
Sek içilir viski, olmadı buz, yanında da çukulata iyidir.

tehdit ha...

kola yok zaten evde, sek içiyorum.
herkes çukulata diyor,
çukulata yok da kurabiye olur mu?
Mesaj tarihi:
Bourbon ya da malt değilse içtiğin, içine kafana göre su ve buz koyup ufak ufak yudumlarla içersin. Nasıl tadını çıkaracaksan ve içebileceğin hale getireceksen öyle, bu noktada dikkat etmen gereken bir kural yok. İyice karıştırıp öyle içilebilecek hale getirebiliyorum diyorsan; whiskey fizz ve ya whiskey cobler diye bi google. Cobler özellikle sıcak havalarda serinletici özelliğiyle benden +1 alıyor belirtmek isterim.

Bourbonsa, kovboy filmlerinde gördüğün gibi shot bardaklarına koyup fondip edeceksin. Mısırı damıtıp elde edilir bu, ABD'lilerin icadı ve favorisidir. Jim Beam'den başkasını içmedim; ki zaten Türkiye'de pek tanıyanı ve sevdalısı yok sanırım.

Malt viski zaten önüne bir şişe açıp zırt pırt içeceğin birşey değildir. Genelde yemeklerden önce iştah açıcı olarak alırsın ya da yemek sonrası ağzının tadını yerine getirmek için. Ticari takdimi yapılan viskiler genelde blended yani harmanlanmış viskilerdir. İskoçya'daki her bir damıtım evinden çıkan viskilere malt denir, malt viskileri karıştırıp değişik harmanlar elde edilir. İskoçya'ya giden bir arkadaşımın anlattığı üzere orda turistlere yönelik bazı yerler varmış. Önünde İskoçya'nın dört bir yanından gelen malt viskileri kafana göre harmanlayıp içebiliyormuşsun ki beni öldürecekseniz öyle bir yere gönderip masrafları karşılamanız yeterlidir :P
Mesaj tarihi:
viski sek icilir
viski icmeyi puro icmeye benzetiyorum, ilk basta tat alamiyorsun
sonra ictikce alisiyorsun icmeye hosuna gitmeye basliyor, sonra daha agirlarini iciyorsun, onlar dahada hosuna gidiyor felan
Mesaj tarihi:
ŞOK HABER...

puro dumanı ciğerlere çekilmez, tadı için içilir. o değil de, bi'gün cebinize paranızı koyun gelin, bünyeniz yeterse sabaha kadar benle takılın; hatta arada bana dokunmanıza da izin verebilirim.

yok lan şaka, en güzeli sağlıklı yaşamak. içmeyin, içtirmeyin.
  • Yeni Oluştur...