Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Ged sormuş ama mesaj kutusu dolduğundan cevap gönderemiyorum, buraya yazayım, hem bilmeyen varsa da öğrenmiş olur. Marvel'ın Ultimate serisi çizgi romanlarını duymuşsunuzdur. Normal ilerliyen Spider-Man, X-Men, Avengers, Fantastic Four vs serilerinin artık tekdüze hale geldiğini, yazılacak birşey kalmadığını düşünen Marvel Comics ekibi, hem yeni kuşak gençlerin (teenager) da hoşuna gidebileceği ve onların kültürlerine uyabilecek yeni bir dünyanın kapılarını açtılar. Tüm kahramanları ve ekibi sıfırdan başlattılar. Ultimate Spider-Man serisinde, Peter Parker'ın gücünü kazanmasını ve sonra maceraya atlamasını okuyoruz. Her ne kadar karakterlerin isimleri aynı olsa da, kişilikleri, çizimleri ve özellikleri normal Spider-Man çizgi romanlarından farklı. Avengers'ın Ultimate serisi de "Ultimates" diye hazırlanmış. Ultimate Avengers ve Ultimate Avengers 2 filmleri de bu Ultimates baz alınarak yapılmış. Bazı şeyler farklı, mesela Thor'un sakalı yok. Ancak onların dışında Ultimates'e çok yakın hikayesi var. Özellikle Captain America'nın senaryosu, çizgi romanıyla aynı. Ultimate Avengers 1'de, Captain America'nın başbelası olan uzaylı ırkıyla savaşıyorlar. Ultimate Avengers 2'de ise aynı uzaylı ırkı geri dönüyor ve bu sefer Black Panther desteğiyle birlikte savaşıyorlar. Hikaye hakkında çok fazla bilgi vermiyim, zaten Ultimates okumuş kişiler az çok neyle karşılaşacağını bilicektir. İzlenebilecek bir film, ve bence izlenmesi de gerekiyor. Karakterlere kendinizi yakın hissedebiliyorsunuz, çizimler muhteşem, aksiyon sahneleri eğlenceli. Ultimate Avengers ve Ultimate Avengers 2 filmleri, sinema (beyaz perde) için hazırlanmamış. Direk olarak DVD'ye çıkartılmış. İzlemek isteyenler DVD versiyonunu bulup izleyebilirler. Filmi izlerken tek üzüldüğüm nokta, bunun dizisini yapmamış olmaları. En iyi Marvel çizgi filmleri arasına girerdi. İzlemesi de çok keyifli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 saol bilgi icin. bende diger thor konusundaki linkler uzerinde youtubeda filmlere ulastım hic cekmeme gerek kalmadi. birinci filmi izledim ikincininde yarısındayım su an. hepsi var youtubeda izlemek isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 öyle izlenmez ya, eziyet resmen. indirceksin filmi, kaliteli şekilde izleyeceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 izledim bitti :) boyle bişiler izlemek istiyordum zaten. cekmeside zor geldi cok hızlı kaynak bulamadım. guzelmıs.boyle baska neler var bone, amerikan cizgi dizisi. spor veya naruto disinda anime potansiyelimi doldurmusum cunku.bunlarda olaylar hızlı akıyor daha iyi. animede ölme essegim ölme 30 bolum bekliyoruz bişiler olcak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Spawn Animated Series (TAS) izlemediysen mutlaka izle. İlk aklıma gelen o. Ha bir de Iron-Man'in de Ultimate Avengers gibi bir filmi vardı gene 2006 yapımı. (çizgi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar